To je to što me zanima!

N. Pišek: Navikla sam da se okreću za mnom na ulici

Nikolina Pišek navikla je da se za njom okreću na ulici pa takve stvari više ni ne primjećuje. Misli da bi joj u suprotnom čak trebala psihološka pomoć
Vidi originalni članak

Otkrila je da je rad ne iscrpljuje te da s veseljem odlazi na posao koliko god joj dan bio naporan, piše Slobodna Dalmacija. Nikolina Pišek kaže da više ni ne zamjećuje kad se netko okrene za njom na ulici, a shvati da se to uistinu događa kad je netko upozori. Pogledi i komentari prolaznika ne opterećuju je. U suprotnom bi, kaže, već davno bila na psihološkom tretmanu. Primjećuje ljepotu, kako mušku, tako i žensku, no nema naviku okretati se za ljudima ako joj se svide. Dodaje da njen interes za estetiku na ljudima nema nikakve veze sa seksualnim afinitetima. Nedavno je prekinula vezu s Kristijanom Curavićem (36), no nastavila je dalje pa nakon kratkog ljetovanja ponovo radi. Osim voditeljskog posla od jeseni će se baviti i glumom.  U seriji 'Najbolje godine' igrat će nimfomanku i alkoholičarku Luciju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Stasha 09.09.2010.

    Ako često izgledaš kao na zadnjoj fotografiji možda se okreću jer misle da su Golluma Smeagola ugledali, šta li već, shvatili smo atraktivna si, trudiš se i daj sjaši više..

  • macak79 09.09.2010.

    okrecu se primitivci !

  • buca00 09.09.2010.

    Pa okreću se i za mnom na ulici, ni ja isto ne primjećujem, hehe.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare