To je to što me zanima!

Na Cro-a-Porteru grudi, guze i tamjan: Obline su opet u igri

RAZLIČITOSTI NA OKUPU Na završnoj večeri 21. Cro-a-Portera predstavilo se šest domaćih dizajnera. Među njima su bili Juraj Zigman, Borna Rajić i Hippy Garden
Vidi originalni članak

Riječki dizajner Juraj Zigman predstavio se ultrakratkim haljinicama i šarenim sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama, a Borna Rajić preporučuje nošenje svojih fotografija na majicama.

Za reviju Zigman je odabrao manekenke s oblinama i povećim grudima, za razliku od anoreksičnih pariških manekenki, koje jedu maramice. I dalje je vjeran zatvaračima, koje je stavio na stražnji dio tijela, tako da izviruje guza. 

Reviju Borne Rajić otvorila je tamnoputa manekenka noseći tamjan, za koji kažu da čisti prostor od negativne energije. Njezina revija inspirirana je kršćanskim vojnicima - križarima. Na haljine i majice stavila je križ, koji su nosili u rat. Neke majice imale su otisak njezine fotografije. Publici su se predstavili i Teo P, Linea Exclusive, Lokomotiva te Hippy Garden.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 14.04.2014.

    Dno-A-Porter, revija nenosive odjeće.

  • ludom 12.04.2013.

    O tome što nose ove cure za mene nije potreban komentar. Ali mi je drago da su konačno pobijedile prave oble djevojke, za razliku od onih izmučenih, mršavih jadnica koje se vlečeju po Italiji. Ako se taj trend nastavi modne piste bi mogle biti i interesantne.

  • BADGIRL_1 08.04.2013.

    bilo je i vrijeme da su obline opet in...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare