To je to što me zanima!

Na danima piva u Karlovcu Seve je otkrila međunožje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je napokon pronašla vjenčanicu koja ju čeka u sefu. Datum njene svadbe nije još poznat. Amerikanci su je ismijali za pjesmu "Gas, gas"
Vidi originalni članak

Severina (37) je pjevala na 23. karlovačkim danima piva. Izvijajući se u kratkom kombinezonu otkrila je međunožje. Pjevačica je nedavno našla vjenčanicu. Haljine za nastupe radi joj srpski dizajner Zvonko Marković. Seve je tako kod njega birala haljine za nastup i ugledavši jednu rekla: “A ne, ovo nećemo koristiti za nastup, ovo je moja vjenčanica”.
- Haljina je bijela, jednostavna, 'sirena’ oblika, s čipkanim aplikacijama preko grudi i kristalima. Ne otkriva noge, dakle sužava se do koljena, potom širi do zemlje - rekao je Marković srpskim novinama Blic. Nije htio otkriti datum Sevina vjenčanja. Haljina je, kaže, u sefu i čeka. Seve je nedavno objavila zaruke s riječkim poduzetnikom Slavkom Šainovićem (41).
- Ne znam kad ću se udati. Mislim da to nije ni važno. Ljudi bi trebali živjeti u skladu, sreći i zadovoljstvu i to se meni sada događa. Ja sam veoma sretna! - ispričala je Severina. Najvažnije joj je da se lijepo osjeća uz Slavka, a rekla je i da bi uskoro voljela postati majka.
- Super će biti vidjeti male Severine - zaključila je. Seve je dospjela i u američke medije. Nafta slavi svoj 150 rođendan. Časopis Atlantic u članku o tome kao prigodnu rođendansku pjesmu navodi Severinin “Gas, gas”. Članak je potom prenijela i američka TV kuća MSNBC. Pustili su njezin spot “Gas, gas” i našalili se da će unatoč nastojanjima da se pronađu alternativna pogonska goriva za automobile, čovječanstvu teško biti odreći se benzina (gasoline) sve dok Seve trese guzom i pjeva “Gas, gas”.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mym 01.10.2009.

    Jeste čuli za MMG? To je tvz. 1. PTC (Pay to Click) sajt na svijetu koji danas zastario (jako dugo se čeka na isplate).Prije par dana se otvorio novi takav sajt (MoneyMakerGroup) koji vam plaća da biste klikali na reklame! Isplaćuju novac u roku od 24 sata. Obavezno provjerite - jer prvo pravilo zarade na internetu jest da budete među prvima! http://www.MoneyMakerGroup.com/?ref=nMAKEYOURMONEY

  • MaliLuka 07.09.2009.

    A P.zdurine....

  • parki 05.09.2009.

    za tu staru off pusy bilo bi čudo da nije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare