To je to što me zanima!

Na društvenim mrežama širi se šala o mladolikom izgledu Jelene Rozge: 'Ona je misterij'

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je progovorila o svojoj prehrani, a zdrav način života možda je razlog njezinog mladolikog izgleda
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (46) može se pohvaliti dugogodišnjom, uspješnom karijerom, ali i mladolikim izgledom. Mnogi se godinama čude njezinom izgledu jer se čini kao da uopće ne stari, a sada se na društvenim mrežama proširila i šala o tome.

POSEBAN TRENUTAK Jelena Rozga raznježila videom: Zapjevala svoj hit 'Solo igračica' djevojčici na druženju u Skoplju

- Jelena Rozga misterija svemira. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top - napisao je jedan korisnik na Twitteru, a komentar je podijelila i sama pjevačica na Instagramu.

Rozga je nedavno progovorila o svojoj prehrani, a zdrav način života mogao bi biti razlog njezinog mladolikog izgleda.

DOTAKNULA SE I ESTETSKIH OPERACIJA Jelena Rozga otkrila tajnu svoje zavidne linije: 'Mama mi kuha, a bez jednog sastojka ne ide...'

- Prehrana mi se sastoji od ribe i obavezno maslinovog ulja kojeg proizvode moji roditelji. Jedem domaću hranu koju kuha moja mama s povrćem iz našeg vrta. Ne pijem alkohol i ne volim brzu hranu. Ali naravno, nekad volim pojesti pizzu, kao i svi - priznala je Rozga koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u regiji.

Objasnila je da dobru formu postiže i s puno sna, a što se tiče estetskih zahvata, kaže da nikada nije bila ljubiteljica toga.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Sirano 13.02.2024.

    Sve ide ka tome da će ostati sama kao i Nina.... bez dece..... tužno.

  • Hibiskus2 01.02.2024.

    Pa nije baš misterija, vide se zahvati na licu....ne osuđujem to...

  • Chani Kynes 01.02.2024.

    Puna empatije i pristojnosti, uz izgled nudi i performance sa svim svojim talentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare