To je to što me zanima!

Sve su stigle u crnini, a ona se pojavila polugola u crvenom...

NIJE DOBILA PORUKU? Glumica Blanco je bila provokativna i 2017. na dodjeli Oscara. Dok je koračala crvenim tepihom, svi su joj mogli vidjeti golo međunožje jer nije obukla gaćice
Vidi originalni članak

Iako je poruka za crveni tepih 75. Zlatnih globusa bila jasna, a to je da sve žene obuku crninu zbog seksualnih prijestupa producenta Harveya Weinsteina (65) kao i problema seksualnog zlostavljanja općenito, glumica Blanca Blanco (36) odlučila ju je izignorirati.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amerikanka se pojavila u 'izrezanoj' provokativnoj crvenoj haljini koja je otkrivala njezin dekolte i noge. Time je razočarala mnoge gledatelje koji su je javno 'napali' na društvenim mrežama. 

- Blanca, ti si jedna skroz nebitna glumica i to si napravila samo zato da bi privukla pozornost medija. Ova večer nije bila samo za tebe, već za milijune žena - jedan je od komentara. Drugi su je pak branili da je možda htjela stati na stranu zlostavljanih žena u svom stilu te da ne moraju svi slijediti pravila. 

Glumica se prošetala u društvu 32 godine starijeg glumca Johna Savagea

Blanca je bila provokativna i u veljači 2017. na dodjeli Oscara. Dok je koračala crvenim tepihom, svi su joj mogli vidjeti golo međunožje jer nije obukla gaćice. 

Namjerno ili ne, svojim potezima ipak uspijeva ukrasti dio pažnje zvijezdama s holivudske 'A liste' jer se njezini gafovi nalaze na naslovnicama medija.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Latz 09.01.2018.

    Ženska koja je glumica isto koliko je Lana Jurčević pjevačica ni ne može drugačije biti zapažena no na isti način kao i njen domaći pandan...

  • ilmare 08.01.2018.

    Ni ukusa ,ni stila...

  • zenoljubac 08.01.2018.

    predobra je!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare