To je to što me zanima!

Na Grubnićevom blagdanskom stolu: Figure majmuna, razne krafne i boca Dom Perignona

Bijeli majmun u odjelu je dio svijećnjaka, a na glavi zlatne figure majmuna nalaze se tradicionalni hrvatski kolači. Osim kolača, Marko će goste ponuditi i s američkim krafnama
Vidi originalni članak

Vrijeme je da upalimo svijeće. Nisam mogao odoljeti da vam pokažem moj božićni stol. Obožavam božićno vrijeme, poručio je modni stilist, Marko Grubnić (40) te objavio fotografije raskošno ukrašenog stola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njegovom stolu našle su se figure majmuna. Bijeli majmun u odjelu je dio svijećnjaka, a na glavi zlatnog majmuna nalaze se tradicionalni hrvatski kolači. Osim kolača, Marko će goste ponuditi i s američkim krafnama. - Sretan Božić mojim prijateljima diljem svijeta. Budite dobri jedni prema drugima i dijelite ljubav - dodao je Marko.

BLAGDANSKA IDILA Marko Grubnić i Momčilo u iščekivanju Božića: Uživaju uz šampanjac i raskošne dekoracije

Uz mnoštvo zlatnih detalja, našla se i boca Dom Perignona.  Pohvalio se Grubić s kutijicom modnog brenda Gucci. Badnjak je Marko proveo u centru Zagreba s Momčilom Gurovićem.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marko marulić 25.12.2021.

    Do stola može jedino neki super man,buduči da je toliko zatrpan kičerajem.Ko buvljak a ne blagdanski stol.A obleka od tog midnog mačka,sve na njemu je kupljeno na ženskom.odjelu.Ako nidu lažnjaci,od kud mu novvi za sve te krpe.A taj Momčilo izgleda normalno,što radi s njim?

  • simonairena 25.12.2021.

    da danas nije Bozic vjerojatno bih zbog komentara pokupila zuti ali cu se suzdrzati i cestitati svima koji slave Bozic sretan i blagoslovljen Bozic

  • noelsz 25.12.2021.

    Dom Perignon pokupio iz baje nekog hotela, naravno praznu za naslikavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare