To je to što me zanima!

Na HRT se vraćaju Milijunaš i Voice, a stižu i novi projekti...

Na televizijske ekrane u listopadu stižu novi projekti poput kulinarskog showa 'Kuhan i pečen' te kviza 'Solo' te novi late night talk show '5.com s Danielom'
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija u ponedjeljak navečer najavila je jesensku programsku shemu koja kreće od ponedjeljka, 16. rujna. Svečena prezentacija bila je pod nazivom 'Jesen u mom domu - dom je tamo gdje je HRT', a vodili su ju Daniela Trbović (55) i Mirko Fodor (56), dok je glazbena gošća bila Severina (47). 

Najveći naglasak u Jesenskoj shemi stavljen je na nove projekte Zabavnog prorama te kviza 'Tko želi biti milijunaš' kojeg će voditi Tarik Filipović (47). Na televizijske ekrane u listopadu stižu novi projekti poput kulinarskog showa 'Kuhan i pečen' te kviza 'Solo'. 

Stiže i novi late night talk-show '5.com s Danielom' petkom u 21:40 na HTV1, kao i nova sezona 'Voicea', koji pak kreće 7. prosinca u prime-time terminu, subotom u 20:05 na HTV1.

HTV2 je za novu sezonu pripremio i niz stranih serija, koje počinju s hvaljenom serijom 'Medici – gospodari Firence'. Gledat ćemo i uspješnice: 'McMafia', 'Amerikanci' , 'Babilon Berlin'. U novoj sezoni čeka nas i šesta sezona 'Kuće od karata', mini-serija 'Slijepa ulica', kao i sedma sezona megapopularne 'Igre prijestolja'. 

Od domaćeg sadržaja tu su 'Patrole na cesti', 'Svećenikova djeca', 'Čuvar dvorca', a potom u prosincu kreće Vrdoljakov 'General' od osam epizoda. Početkom 2020. godine je premijera 'Nestalih' Joška Lokasa i treća sezona 'Novina'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 10.09.2019.

    Daniela je izvrsna voditeljica za takve emisije. Nadam se samo da neće opet biti dvosmislenih izjava u vezi vjere i politike koje nemaju veze sa samom emisijom, a kojih nam je i inače svakodnevno iznad glave. Da li je to do uredništva ili ona ima dio slobode u kreiranju emisije ne znam, ali to je ipak HTV pa bi se prvenstveno o tome trebalo voditi računa.

  • blue_screen 10.09.2019.

    Njih netko gleda i plaća? Ahahhaha

  • 10.09.2019.

    slabo i loše. Ali kao i sve drugo, tko želi gledati nešto bolje, nema toga na javnim servisima, nego lijepo uzmi pretplatu na neznam neke pakete i onda gledaj. Isto je za obrazovanjem - privatne škole, zdravstvom - privatne klinike, pa naravno i sa TV-om. Gledanje ovako kvalitetnih programskih shema je zapravo zdravo, jer te natjeraju da ideš van na zrak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare