To je to što me zanima!

Na Izboru za Miss svijeta ne smiju u bikiniju na pozornicu

VIŠE NIJE 'IT'S OK' Konzervativni muslimani u Indoneziji ne žele da na Izboru za Miss svijeta djevojke budu polugole. Stoga će djevojke prošetati ogrnute pareima
Vidi originalni članak

Organizatori ovogodišnjeg natjecanja morali su izbaciti predstavljanje djevojaka u kupaćim kostimima. Odlučili su se na taj potez nakon što je prošle godine Lady GaGa (27) zbog provokativnih kostima u kojima nastupa bila prisiljena otkazati koncert u Indoneziji. 
Fundamentalisti su pjevačicu optužili da mlade potiče na sotonizam i vulgarizam te da takvom odjećom uništava osjećaj za moral.

Indonezija će prvi put biti domaćin Izbora za Miss svijeta, a organizatori su oprezni zbog prijetnji muslimanskih fanatika.

- Ne želimo povrijediti bilo čije vjerske osjećaje - rekla je šefica izbora Julia Morley (72).

Stoga će 137 ljepotica tijekom defilea u kupaćim kostimima pozornicom prošetati ogrnute pareima kojima će pokriti razgolićena tijela.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • bebi55 07.06.2013.

    I kaj sada - neka budu i gole da se vidi što koja ima umjetno (cice ili...) - izboru su ionako nariktaljke tako da se ne moramo brinuti oko - 'poštenih' izbora, čim su izbori ne mogu biti pošteni.

  • katani 07.06.2013.

    kako smo mi europljani glupi bozeeee, oni kod nas traze damije, da smiju nositi njihove marame, da skinemo kriz i mi im to dopustamo, a kod njih nesmijemo nista jer je to njihova vjera a oni nasu jeb.... kako stignu

  • _petra_ 07.06.2013.

    maoja baba bi uvijek pogodila drugu i trecu pratilju.......nevjerojatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare