To je to što me zanima!

Objavljena Massimova poruka snimljena tri dana prije smrti: 'Dijelite razumijevanje i dobro'

Pjevač nas je napustio u 61. godini života, a vijest je šokirala sve. Mnogi se još uvijek na društvenim mrežama opraštaju od legendarnog pjevača
Vidi originalni članak

Krajem 2022. godine, sve je potresla vijest da je preminuo legendarni pjevač, Massimo Savić. Mnogi se još opraštaju od pjevača na društvenim mrežama, a na Massimovom profilu objavili su dirljivu poruku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i dijelite sa svima dobro, dijelite sa svima razumijevanje. Te su misli dio zadnje poruke publici koju je naš Max snimio, tri dana uoči odlaska - stoji u objavi. 

To je čestitka za Božić kojom se Massimo posljednji put obratio publici. 

-Tvoje misli, tvoje riječi i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmjerno nedostaje - piše u objavi na Facebooku uz koju je još priložen i link emisije pod nazivom 'In memoriam Massimo Savić'.

U ZAGREBU Komemoracija za Massima u HNK: Obitelj, prijatelji i poznati kolege opraštaju se od legende

Podsjetimo, Massimo nas je napustio u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

POGLEDAJTE UŽIVO: POSLJEDNJI ISRAĆAJ MASSIMA SAVIĆA

Idi na 24sata

Komentari 20

  • peroprco 02.01.2023.

    Eto i prorok posta

  • Maxitron 02.01.2023.

    Već ste stvarno dosadni s tim savičem .U državi svega i svačega a vi uporno ko papagaji ,Savić ovo ,Savić ono a kaj je ustvari tak spektakularno u tom njegovom mumljanju bilo???

  • bree77 02.01.2023.

    Prekrasno je kako je zadnjih 15 godina uspio stvoriti imidž pravog gospodina na našoj sceni,uvidio životne pogreške,udaljio se od buntovne i problematične prošlosti,shvatio važnost obitelji, napokon mu počeli davati pjesme koje mu u potpunosti odgovaraju,hit do hita.... postao drugi čovjek i onda nas napustio baš prerano i tiho, odjednom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare