To je to što me zanima!

Trese se britanski dvor! Izašle prve epizode 'Harry i Meghan', kraljevski odgovor bit će žestok

Dugo očekivana dokumentarna serija napokon je izašla na platformi, a nakon prve tri epizode, nove će izlaziti svaki četvrtak
Vidi originalni članak

Nakon izlaska najave i trailera koji su podigli prašinu, sada su na Netflixu objavljenje prve tri epizode dokumentarne serije 'Harry i Meghan', zbog kojih će se zasigurno tresti britanski kraljevski dvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VELIKI PROPUST SUPRUŽNIKA Greška u traileru dokumentarne serije o Harry i Meghan: Ukrali fotku s premijere kultnog filma

Epizode traju po sat vremena, a fokusiraju se na početke veze između princa Harryja i Meghan Markle, koji su ovih dana u centru pozornosti.

- Ovo je priča o Harry i Meghan iz prve ruke, koja sadrži nikad viđene snimke iz njihove privatne arhive - uvodna je rečenica prve epizode.

SUKOB U OBITELJI Meghan i Harry dižu prašinu još od intervjua s Oprom, a kraljica nije odobrila njihovu seriju...

Uz uvodnu rečenicu napisano je i kako su svi intervjui bili gotovi prije kolovoza 2022. godine, što može značiti da su htjeli pokazati da je serija snimana prije smrti kraljice Elizabete II. u rujnu. Harry i Meghan bili su kritizirani od strane javnosti zato što je dokumentarac najavljen kratko nakon sprovoda.

Odmah na početku prve epizode može se čuti Harry koji govori da je zabrinut za sigurnost svoje obitelji te nadodaje:

- Ovdje se radi o dužnosti i službe i iako se osjećam kao dio ove obitelji, moja je dužnost razotkriti iskorištavanje i podmićivanje koje se događa u našim medijima.

POGLEDAJTE NAJBOLJE ISJEČKE SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kriza 08.12.2022.

    Malo se je pogubija,mislim da nije htio

  • luna l 08.12.2022.

    neće ovu dugo sunce grijat.

  • milka59 08.12.2022.

    ..tuzan i ruzan cirkus..

Komentiraj...
Vidi sve komentare