To je to što me zanima!

Na odjeću je spiskala 1,8 mil. kuna: Ova haljina je najskuplja

Diorova svilena haljina koju je odjenula krajem veljače za posjet britanskoj ambasadi u Maroku kupljena je po cijeni od vrtoglavih 100 tisuća eura, odnosno 743 tisuće kuna...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (38), ove je godine na garderobu potrošila oko 1.8 milijun kuna, a 2018. godine je na odjeću potrošila gotovo šest puta više nego vojvotkinja Kate Middleton (37). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanimljivo je i da je gotovo polovina novca koji je Meghan potrošila na odjeću tijekom godine cifra za samo jedan odjevni komad.

MLADOLIK IZGLED Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

Diorova svilena haljina koju je odjenula krajem veljače za posjet britanskoj ambasadi u Maroku kupljena je po cijeni od vrtoglavih 100 tisuća eura, odnosno 743 tisuće kuna. 

Tada trudna Markle izgledala je elegantno u po mjeri rađenoj haljini boje šampanjca, čiji je rub ukrašen kristalićima, a koju je kombinirala s omiljenim parom dijamantnih naušnica čija je vrijednost 59.396 kuna i satenskom clutch torbicom iza koje također stoji modna kuća Dior.

Princ Harry (35) i Meghan vjenčali su se 2018., a bivša glumica je 6. svibnja rodila sina Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mala vatra 30.12.2019.

    Sve mi se čini da je i ona iz one priče"vidjela žaba da potkivaju kobilu pa i ona digla nogu".

  • 29.12.2019.

    to njoj nije skupo

  • 29.12.2019.

    Ja mislim da one odjeću uopće ne kupuju nego im dizajneri poklanjaju jer su one najbolja reklama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare