To je to što me zanima!

Na početku karijere sam lagala o dobi, pa sam i sebe zbunila

Uvijek je malo zastrašujuće snimati s mužem jer se moraš uživjeti u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju, rekla je glumica koja je snimila četvrti film s Bardemom
Vidi originalni članak

Ne bojim se starenja. Imam puno stvari u životu kojima se mogu radovati, istaknula je glumica Penelope Cruz koja će u zagrljaju svog muža i kolege Javiera Bardema (49) proslaviti 44. rođendan. Penelope kaže kako takve dane voli provesti s obitelji, sinom Leom (7) i kćeri Lunom (4) te sestrama, braćom i roditeljima. 

- Nema ništa ljepše od načina na koji me moja djeca gledaju - rekla je glumica koju živcira što ju se od njezinih 20-ih godina pita boji li se starenja. Kaže da ubuduće neće odgovarati na takve stvari, a zadivljuje ju ta holivudska opsjednutost mladošću i godinama žena. 

- Na početku karijere sam lagala o svojoj dobi tako da u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. No tada sam se htjela učiniti starijom. Iako sam snimila prvi film 'Jamon, Jamon' s 15, tada sam rekla da sam dvije godine starija - ispričala je Penelope. Oskarovka je nedavno snimila ukupno četvrti film s mužem, a drugi u kojem igraju par. Radi se o psihološkom trileru 'Everybody Knows' u kojem supružnici tumače glavne uloge te će njime biti otvoren ovogodišnji Filmski festival u Cannesu. 

- Uvijek je malo zastrašujuće snimati s mužem jer se moraš uživjeti u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju. No s druge strane ne možeš scene napraviti preblago - objasnila je Penelope. Dodala je kako uvijek mora pronaći ravnotežu između fikcije i stvarnosti te za to trebaš biti stabilan u realnosti kako ti 'skokovi' ne bi poremetili normalan život. 

Bardem ističe kako suradnja sa suprugom čini čuda za maštu i 'odlazi na mjesta' na kojima još nije bio. To mu se sviđa jer se fokusiraju na ljude koje tumače i njihovo ponašanje. 

- Možemo biti teški i okrutni jedno prema drugom znajući da takav stav ne pripada nama, a onda izaći iz svega toga na kraju dana i vratiti se doma svojoj djeci - rekao je glumac.

Baš poput Cruz i Bardema mnogi holivudski parovi nemaju problema i u filmovima tumačiti kako su u vezi ili braku. Emily Blunt (35) i John Krasinski (38), koji su se vjenčali 2010., utjelovili su supružnike u hororu 'Mjesto tišine' koji je trenutačno u kinima. Blunt prvotno nije trebala biti u hororu, kao što ga ni njezin suprug Krasinski nije trebao režirati.

- Kada sam pročitala scenarij, nisam htjela nikome dopustiti da odigra tu ulogu - rekla je glumica. Tvrdi kako je ohrabrivala i Johna da preuzme ulogu redatelja. Dodala je kako se osjećala 'jako sigurno' u ovaj film te je htjela da oboje rade na njemu.

- Horor prezentira neke od mojih najvećih strahova, a to je da neću moći zaštititi svoju djecu - objasnila je Blunt. Krasinski je pohvalio suprugu s kojom uspješno surađuje u privatnom i poslovnom dijelu života.

- Zrak se promijeni u prostoriji kada ona odrađuje svoje scene - istaknuo je. Kaže kako je njezina gluma iskrena, čista i moćna.

- Kao da ima supermoć koju moć otključati kad želi - zaključio je.

Glumački par Sarah Michelle Gallar (41) i Freddie Prinze Jr. (42) zaljubili su se 2000., a godinu kasnije su skupa snimali avanturistički film 'Scooby-Doo'. Par koji je 16 godina u braku kaže da im je to bilo zabavno iskustvo jer je riječ o likovima iz crtića koje svi vole. Supružnici imaju kćer Charlotte Grace (8) i sina Rockyja Jamesa (5) koji su jako sretni jer je njihova mama utjelovila Daphne, a tata Freda. 

- Moja djeca su ga posljednja pogledala, a njihovi prijatelji su me prije stalno ispitivali jesam li to ja u filmu - rekao je Freddie. 

NEPREPOZNATLJIVA Transformacija: Penelope Cruz je drastično promijenila izgled

Glumac Will Smith (49) oženio se kolegicom Jadom Pinkett (46) 1997., a sprijateljili su se na audiciji za seriji 'Princ iz Bel-Aira'. Jada tadan nije dobila ulogu njegove partnerice na ekranu jer je bila preniska. Ipak, priliku tumačiti par su dobili 2001. u biografskoj drami 'Ali' o boksaču Muhammadu Aliju. 

Warren Beatty (81) i Annette Bening (59) igrali su glavne uloge u romantičnoj drami 'Love Affair' 1994., a dvije godine prije toga su se vjenčali. U filmu tumače ljude koji se sretnu u avionu i osjete 'kemiju', no zaručeni su. Nakon kratke afere dogovore se sresti nekoliko mjeseci kasnije, ali jedno od njih ne dođe.  Supružnici imaju kćeri Ellu (18) i Isabelu (21) te sinove Benjamina (23) i Stephena (26), a zaljubili su se snimajući romantičnu dramu 'Bugsy'. 

Kristen Bell (37) i Dax Shepard (43) skupa su glumili u akcijskom filmu 'Hit and Run', a nekoliko godina prije toga u romantičnoj komediji 'When in Rome'. Par je u braku od 2013., a imaju kćer Deltu (3) i sina Lincolna (5). 

CRVENI TEPIH Zanimljiv izbor haljine: Svi su gledali u lijepu Penelope Cruz

PROBLEMI NA SNIMANJU Penelope: Tko bi bolje od mene utjelovio Donatellu Versace?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Wrazica. 29.04.2018.

    Tako je. Ne treba se bojati starenja. Svaka dob nosi nesto lijepo. Zasto lagati o godinama? Zasto ih smanjivati? Onaj koji se time bavi sve je o sebi rekao.

  • Constellation 🖤 28.04.2018.

    Hoće to kod lažljivaca....ponekad zaborave što su izbrbljali.

  • 28.04.2018.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare