Obavijesti

Show

Komentari 9

Na početku karijere sam lagala o dobi, pa sam i sebe zbunila

Na početku karijere sam lagala o dobi, pa sam i sebe zbunila
10

Uvijek je malo zastrašujuće snimati s mužem jer se moraš uživjeti u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju, rekla je glumica koja je snimila četvrti film s Bardemom

VIDEO

Ne bojim se starenja. Imam puno stvari u životu kojima se mogu radovati, istaknula je glumica Penelope Cruz koja će u zagrljaju svog muža i kolege Javiera Bardema (49) proslaviti 44. rođendan. Penelope kaže kako takve dane voli provesti s obitelji, sinom Leom (7) i kćeri Lunom (4) te sestrama, braćom i roditeljima. 

 

Thank you @ukesquire and magicians #mertandmarcus

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

- Nema ništa ljepše od načina na koji me moja djeca gledaju - rekla je glumica koju živcira što ju se od njezinih 20-ih godina pita boji li se starenja. Kaže da ubuduće neće odgovarati na takve stvari, a zadivljuje ju ta holivudska opsjednutost mladošću i godinama žena. 

- Na početku karijere sam lagala o svojoj dobi tako da u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. No tada sam se htjela učiniti starijom. Iako sam snimila prvi film 'Jamon, Jamon' s 15, tada sam rekla da sam dvije godine starija - ispričala je Penelope. Oskarovka je nedavno snimila ukupno četvrti film s mužem, a drugi u kojem igraju par. Radi se o psihološkom trileru 'Everybody Knows' u kojem supružnici tumače glavne uloge te će njime biti otvoren ovogodišnji Filmski festival u Cannesu. 

- Uvijek je malo zastrašujuće snimati s mužem jer se moraš uživjeti u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju. No s druge strane ne možeš scene napraviti preblago - objasnila je Penelope. Dodala je kako uvijek mora pronaći ravnotežu između fikcije i stvarnosti te za to trebaš biti stabilan u realnosti kako ti 'skokovi' ne bi poremetili normalan život. 

 

Versace on the floor! #versaceatelier #venicefilmfestival

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Bardem ističe kako suradnja sa suprugom čini čuda za maštu i 'odlazi na mjesta' na kojima još nije bio. To mu se sviđa jer se fokusiraju na ljude koje tumače i njihovo ponašanje. 

- Možemo biti teški i okrutni jedno prema drugom znajući da takav stav ne pripada nama, a onda izaći iz svega toga na kraju dana i vratiti se doma svojoj djeci - rekao je glumac.

Baš poput Cruz i Bardema mnogi holivudski parovi nemaju problema i u filmovima tumačiti kako su u vezi ili braku. Emily Blunt (35) i John Krasinski (38), koji su se vjenčali 2010., utjelovili su supružnike u hororu 'Mjesto tišine' koji je trenutačno u kinima. Blunt prvotno nije trebala biti u hororu, kao što ga ni njezin suprug Krasinski nije trebao režirati.

- Kada sam pročitala scenarij, nisam htjela nikome dopustiti da odigra tu ulogu - rekla je glumica. Tvrdi kako je ohrabrivala i Johna da preuzme ulogu redatelja. Dodala je kako se osjećala 'jako sigurno' u ovaj film te je htjela da oboje rade na njemu.

- Horor prezentira neke od mojih najvećih strahova, a to je da neću moći zaštititi svoju djecu - objasnila je Blunt. Krasinski je pohvalio suprugu s kojom uspješno surađuje u privatnom i poslovnom dijelu života.

Reuters/Pixsell

- Zrak se promijeni u prostoriji kada ona odrađuje svoje scene - istaknuo je. Kaže kako je njezina gluma iskrena, čista i moćna.

- Kao da ima supermoć koju moć otključati kad želi - zaključio je.

Instagram

Glumački par Sarah Michelle Gallar (41) i Freddie Prinze Jr. (42) zaljubili su se 2000., a godinu kasnije su skupa snimali avanturistički film 'Scooby-Doo'. Par koji je 16 godina u braku kaže da im je to bilo zabavno iskustvo jer je riječ o likovima iz crtića koje svi vole. Supružnici imaju kćer Charlotte Grace (8) i sina Rockyja Jamesa (5) koji su jako sretni jer je njihova mama utjelovila Daphne, a tata Freda. 

- Moja djeca su ga posljednja pogledala, a njihovi prijatelji su me prije stalno ispitivali jesam li to ja u filmu - rekao je Freddie. 

Transformacija: Penelope Cruz je drastično promijenila izgled
Transformacija: Penelope Cruz je  drastično promijenila izgled

Glumac Will Smith (49) oženio se kolegicom Jadom Pinkett (46) 1997., a sprijateljili su se na audiciji za seriji 'Princ iz Bel-Aira'. Jada tadan nije dobila ulogu njegove partnerice na ekranu jer je bila preniska. Ipak, priliku tumačiti par su dobili 2001. u biografskoj drami 'Ali' o boksaču Muhammadu Aliju. 

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Warren Beatty (81) i Annette Bening (59) igrali su glavne uloge u romantičnoj drami 'Love Affair' 1994., a dvije godine prije toga su se vjenčali. U filmu tumače ljude koji se sretnu u avionu i osjete 'kemiju', no zaručeni su. Nakon kratke afere dogovore se sresti nekoliko mjeseci kasnije, ali jedno od njih ne dođe.  Supružnici imaju kćeri Ellu (18) i Isabelu (21) te sinove Benjamina (23) i Stephena (26), a zaljubili su se snimajući romantičnu dramu 'Bugsy'. 

Bening arrives with her husband Beatty on the red carpet for the film "Film Stars Don

Kristen Bell (37) i Dax Shepard (43) skupa su glumili u akcijskom filmu 'Hit and Run', a nekoliko godina prije toga u romantičnoj komediji 'When in Rome'. Par je u braku od 2013., a imaju kćer Deltu (3) i sina Lincolna (5). 

Zanimljiv izbor haljine: Svi su gledali u lijepu Penelope Cruz
Zanimljiv izbor haljine: Svi su gledali u lijepu Penelope Cruz
Penelope: Tko bi bolje od mene utjelovio Donatellu Versace?
Penelope: Tko bi bolje od mene utjelovio  Donatellu Versace?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...