To je to što me zanima!

Na Poljudu je sinoć bio i don Damir Stojić: 'Ovo je strašno'

Prošle godine don Stojić je molio na splitskoj rivi, a čini se kako je ove godine odlučio nabaviti kartu za festival. Svećenik je stajao na Poljudu, promatrao oskudno odjevene posjetitelje i zgražao se
Vidi originalni članak

Na splitski stadion jučer su pristigli ljudi iz svih dijelova svijeta. U spektaklu je uživao i Milan Bandić, a čini se kako je svoju kartu za Ultra Europe nabavio i jedan svećenik.

POGLEDAJTE VIDEO: Ludnica na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, don Damir Stojić (44) stajao je na Poljudu, promatrao oskudno odjevene posjetitelje i zgražao se.

- Ovo je strašno - rekao nam je.

Prošle godine Stojić je bio na splitskoj rivi te zajedno sa zajednicom Srce Isusovo je molitvom i pjesmom dozivao Boga. Njihov cilj bio je posjetiteljima dokazati da Ultra nije samo 'seks i droga' već da festival može biti i mjesto za religiju.

- Ima Boga na Ultri - zaključio je tada, a priključila mu se i Simona Mijoković uz riječi: 'Predivno, Isus se slavi i hvali, a tko pjeva dvostruko moli'.

Idi na 24sata

Komentari 544

  • Amanitta 17.07.2017.

    Čitam u novim vijestima portala od Jutarnjeg don Stojić je dijelio vodu partijanerima i spasio ušlagiranu djevojku. Hvale vrijedno. No lako je partijati... Voljela bih kada bi se spomenuti don ili bilo tko od njegove svečeničke škvadre pojavio na bilo kojoj sramotnoj deložaciji obitelji koje su ostale bez posla i nisu mogle otplačivati lihvarske kredite. Voljela bih da se bilo tko iz te katoličke crkve oglasio u medijima kada se povlačilo pitanje nabavke lijekova za male anđele sa onkologije iz Klaićeve... šutili su ko piz*e... Daju djeci minuse iz vjeronauka jer roditelji nisu bili na misi a ti isti roditelji krvavo rade "nedjeljom".... i tu su za čudo božje prestali biti "glas božji" .... Živim za dan kada će država početi oporezivati tu firmu zvanu Katolička crkva, i kada će ta ista firma početi raditi i za korisnike a ne sama za sebe. Amen.

  • liliana 17.07.2017.

    Neki su zaboravili da je povjest učiteljica života.Kako je propalo Rimsko carstvo kad više nisu imali granica u ponašanju,tako će i ovaj zabludjeli zapadni svijet.

  • _l_ 17.07.2017.

    mene je ovaj dampa koštao žutog!!! bolje da sam ostao na bilom

Komentiraj...
Vidi sve komentare