To je to što me zanima!

Na Porinu će nastupati Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš!

Albina, Mia i Vinko su osvojili ovogodišnju nominaciju u kategoriji 'Novi izvođač godine', a samo su dio dugačkog popisa onih koji će nakon dugo vremena stati na pozornicu, javljaju organizatori
Vidi originalni članak

Do održavanja dodjele najvažnije hrvatske glazbene nagrade Porin preostalo je još deset dana, a gledatelji će je moći pratiti 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
Ovogodišnju nominaciju u kategoriji Novi izvođač godine osvojili su Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a upravo njihove izvedbe gledat ćemo u prijenosu uživo.

Nakon odličnog nastupa na Eurosongu s pjesmom „Tick-tock“ s kojom je osvojila i nagradu publike Cesarica za Hit veljačeAlbina se sprema za snimanje novih pjesama i nastup na Porinovoj pozornici. Mia Negovetić na Dori je osvojila visoko drugo mjesto, a nastupila je i na Zagrebačkom festivalu prije nekoliko dana s Edijem Abazzijem i zajedničkom pjesmom „Ljubav nema kraj“. Nominirani su i  Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli. Album prvijenac objavili su u listopadu prošle godine, a prije samo nekoliko dana oduševili publiku rasprodanim koncertom u Tvornici kulture.

28. DODJELA NAGRADE Iva Šulentić i Ivan Vukušić su voditelji ovogodišnjeg Porina

Nova i talentirana imena hrvatske glazbe samo su dio dugačkog popisa onih koji će nakon dugo vremena stati na pozornicu. Izvedbe uživo i uzbuđenje iščekivanja tko će osvojiti najprestižniji kipić, garancija su dobrog programa iduću subotu.

Iva Šulentić i Ivan Vukušić provest će nas kroz 36 kategorija i 36 novih dobitnika u godini koja je bila teška za sve one koji se izravno ili neizravno bave glazbom. Upravo zato će ova dodjela Porina biti posebno značajna – glazba se vraća na velika vrata!

Popis svih nominiranih koji se nalaze u konkurenciji za osvajanje ovogodišnjeg Porina pogledajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jamesbond7777 26.05.2021.

    Koji dan?! Koje vece..... Hm.. 🙄🙄🙄🙄Da ne palim tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare