Show

Komentari 1

Na Porinu će nastupati Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš!

Na Porinu će nastupati  Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš!

Albina, Mia i Vinko su osvojili ovogodišnju nominaciju u kategoriji 'Novi izvođač godine', a samo su dio dugačkog popisa onih koji će nakon dugo vremena stati na pozornicu, javljaju organizatori

Do održavanja dodjele najvažnije hrvatske glazbene nagrade Porin preostalo je još deset dana, a gledatelji će je moći pratiti 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat. 

POGLEDAJTE VIDEO: 


 
Ovogodišnju nominaciju u kategoriji Novi izvođač godine osvojili su Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a upravo njihove izvedbe gledat ćemo u prijenosu uživo.

Eurovision Opening Ceremony - Rotterdam

Nakon odličnog nastupa na Eurosongu s pjesmom „Tick-tock“ s kojom je osvojila i nagradu publike Cesarica za Hit veljačeAlbina se sprema za snimanje novih pjesama i nastup na Porinovoj pozornici. Mia Negovetić na Dori je osvojila visoko drugo mjesto, a nastupila je i na Zagrebačkom festivalu prije nekoliko dana s Edijem Abazzijem i zajedničkom pjesmom „Ljubav nema kraj“. Nominirani su i  Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli. Album prvijenac objavili su u listopadu prošle godine, a prije samo nekoliko dana oduševili publiku rasprodanim koncertom u Tvornici kulture.

Nova i talentirana imena hrvatske glazbe samo su dio dugačkog popisa onih koji će nakon dugo vremena stati na pozornicu. Izvedbe uživo i uzbuđenje iščekivanja tko će osvojiti najprestižniji kipić, garancija su dobrog programa iduću subotu.

Iva Šulentić i Ivan Vukušić provest će nas kroz 36 kategorija i 36 novih dobitnika u godini koja je bila teška za sve one koji se izravno ili neizravno bave glazbom. Upravo zato će ova dodjela Porina biti posebno značajna – glazba se vraća na velika vrata!

Popis svih nominiranih koji se nalaze u konkurenciji za osvajanje ovogodišnjeg Porina pogledajte ovdje

Najčitaniji članci