To je to što me zanima!

Na pragu pomirenje? Vlatka i Ivica opet skupa nakon prekida

Vlatka i dalje Biljanu daje šansu, a on je shvatio da je ona jedina žena koja ga razumije i voli. Kako se inženjer u rudarstvu povjerio prijateljima, svatko 'može pogriješiti'
Vidi originalni članak

Voditeljica i pjevačica, koja ljetuje na Čiovu, s bivšim dečkom, kako doznajemo, našla se u Splitu. Bivši par izgladio je nesuglasice.

Podsjetimo, Ivica Biljan (46) ostavio je Vlatku Pokos (45) nakon deset mjeseci veze zbog njene burne prošlosti, odnosno braka s Josipom Radeljakom (73). Kako se inženjer u rudarstvu povjerio prijateljima, svatko “može pogriješiti”.

Rekao je kako je Vlatka jedina žena koja ga razumije i voli. Ona mu nikad, kaže, nije rekla nešto što bi ga povrijedilo. I Pokos bi, doznajemo, voljela da se pomire. Kako se povjerila prijateljicama, i dalje voli Ivicu.

Što će biti između njih dvoje pokazat će vrijeme. Biljan se prije nekoliko mjeseci oženio za Kanađanku Janine (32), no rastaju se jer se “nisu razumjeli”. Ivica, koji je kupio kuću u Torontu, ponudio je Vlatki besplatan smještaj, a ona već dugo sanja da se preseli u Kanadu.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • racun 22.08.2016.

    Svatko moze pogrijesiti. Od srca joj zelim da se pomire i nadju mir i spokoj u zivotu !!! Ona je pametna, lijepa i sposobna, samo su neki ljudi ljubomorni, a sa time se nije lako nositi....

  • Judita👥 22.08.2016.

    drago mi je, valjda čovjek shvatio da je vlatka ok žena .

  • Bella Enna 22.08.2016.

    Vlatka supić izgleda za svoje godine... A on mi izgleda..kao pravi ljakse..

Komentiraj...
Vidi sve komentare