To je to što me zanima!

Poznati su pohrlili na hrvatsku premijeru 'Praskozorja 2. dio'

Hrvatski ljubitelji vampira imali su priliku slikati se s glumcima odjevenima poput 'Volturija' i uživati u delicijama, bombonima u obliku vampirskih zubi i koktelima
Vidi originalni članak

Nakon svjetske premijere filma 'Sumrak saga: Praskozorje 2' u Los Angelesu u ponedjeljak, i hrvatski ljubitelji vampira i vukodlaka napokon su došli na svoje. Premijeru posljednjeg nastavka romantične i uzbudljive borbe za opstanak vampira Edwarda i Belle nisu propustili Daniela Dvornik, Josipa Pavičić, Sandi Cenov sa suprugom Ilinom, trudna Branka Bebić Krstulović, Pamela Ramljak, Dalibor Petko, Boris Banović, dizajnerica Martina Čičko Karapetrić i brojni drugi.

Posebno za tu prigodu posjetitelji su imali priliku slikati se s glumcima odjevenima poput 'Volturija' i uživati u brojnim delicijama, poput bombona u obliku vampirskih zubi i 'krvavih' koktela.

Glavni junaci sage, Robert Pattinson i Kristen Stewart, osvojili su milijune gledatelja diljem svijeta. U posljednjem filmu najgledanije sage svih vremena, Bella je postala besmrtni vampir i s Edwardom ima kći. No njihovu obiteljsku sreću nastojali su pokvariti zli Volturi koji su u njihovoj kćeri vidjeli veliku prijetnju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hard-driver 16.11.2012.

    Cek,vi to idete stvarno gledati...

  • num_1 15.11.2012.

    zakon su mi ove leće kaj imaju ovi glumci koji podižu atmosferu prije premijere filma u očima. Dajte si zamislite da si ih nabavite (mislim da su cca 100eurića), stavite si ih u okice i normalno idete na posao, u dućan... i svima nekaj čudno, neki skuže, neki ne - e koje bi to scene bile ;)))

  • Madridista007 15.11.2012.

    Treba Bladea staviti u te nastavke da ih sve reši

Komentiraj...
Vidi sve komentare