To je to što me zanima!

Na redu je najemotivniji izazov: 'Nema prednosti na vaganju, ali svakome će dati vjetar u leđa!'

Borba u showu 'Život na vagi' se nastavlja. Danas je pred kandidatima specifičan veliki izazov. Nagrada nijednom timu neće donijeti prednost
Vidi originalni članak

U prošloj epizodi 'Života na vagi' crveni tim uvjerljivo je pobijedio na vaganju, čak im nisu bila potrebna ni dva kilograma prednosti, što su osvojili u velikom izazovu.

TRANSFORMIRALA SE Gabi iz 'Života na vagi' izgubila 110 kilograma, a sada otkrila da ide na novu operaciju: 'Remont'

Borba se nastavlja

Plavi tim imao je eliminacije i premda je najlošiji rezultat u njihovoj ekipi imao Pero, svi su glasali za Krunin odlazak, koji je obećao da neće odustati od svog cilja.

Borba se nastavlja, a danas je pred kandidatima uistinu specifičan veliki izazov.

- Dolazimo na parkiralište, vidimo kampere i ne znamo što nas čeka. Nismo baš oduševljeni - komentirala je Marie, no svi su nagađali da će nagrada biti dobra.

Nagrada neće biti prednost

Došli su treneri i objasnili da nagrada nijednom timu neće donijeti prednost na vaganju.

- Ali može vam svakome donijeti novi vjetar u leđa - rekao je Edo, a Mirna objasnila kako svaki natjecatelj treba vući kamper do ciljne linije i izazov će biti završen tek kada svi kamperi budu prešli ciljnu liniju.

EMOTIVNI RASTANAK Kruno napustio 'Život na vagi': Evo što je poručio kandidatima

- Svaki od kampera težak je dvije do tri tone - nastavio je Edo, a Silvija je komentirala da će im sigurno biti zanimljivo iako će biti teško to odraditi.

- Nisam mislio da ću vući kamper a da nije u kvaru - zaključio je Mislav Vlašić.

Nina ima ozlijeđenu nogu pa neće moći vući kamper, a hoće li joj ostali natjecatelji pomoći te kakva ih iznenađenja još očekuju - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare