To je to što me zanima!

Na službenom profilu Massima pojavila se još jedna emotivna poruka: 'Svugdje si oko nas...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekoliko emotivnih poruka pojavilo se na službenom profilu glazbenog velikana otkako je preminuo. Posljednji ispračaj Massima bio je na Gradskom groblju Zadar u utorak
Vidi originalni članak

Iz jednog pogleda. Na kalendaru vidimo 6.1. U misli se došuljao 6.6. Tvoj rođendan, dio je emotivne poruke koja je objavljena na društvenim mrežama Massima Savića.

POGLEDAJTE VIDEO: Mali krug velikih ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U Zadru si. A svugdje si. Na svakom mjestu susreta s tvojom glazbom i sa svakom uspomenom na tebe. Čuvamo te najdraži naš Max. I volimo te. Massimalno. Tvoj tužan i zahvalan mali krug velikih ljudi - piše u nastavku objave na Facebooku.

Ispod objave Massimovi obožavatelji su ostavljali komentare.

 'Živjet će kroz svoje divne pjesme, a mi ćemo ih pjevati njemu u čast', 'Bilo bi lijepo kada bi i dalje ovaj Massimo profil postojao, da se nikad ne ugasi, za nas koji smo ga ne voljeli nego obožavali', 'Najveći umjetnik' - samo su neki od njih.

USPOMENE Nina Badrić na staroj snimci s Massimom pjeva Balaševića: 'Svaka čast za odabir pjesme'

Massimo je preminuo u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj bio je na Gradskom groblju Zadar u utorak.

Na groblju su bili brojni prijatelji i obitelj, ali i obožavatelji. Sveukupno bilo je tristotinjak ljudi. 

- Svak će ga pamtiti po svome. Kad čovjek ode, i kad svakog koji ga voli i koji ga se sjeća, ostavlja jednu kredencu uspomene. Neke stvari i ne želiš dijeliti s javnosti, ali ono što se možemo složiti da je bio jedna posebna i dostojanstvena figura. On je stvarno posebno proživljavao umjetnost i ozbiljno shvaćao ono što radi. Uvijek ostaje taj glas. I to će ostati specifično. A oni koji ne znaju kakva je on bio osoba, pamtit će ga po njegovom pjevanju - rekao je Tonči Huljić, Massimov kolega i veliki prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Patryck 07.01.2023.

    Rodeni smo da bi umrli,ali dusa je besmrtna.Zato mozemo reci On i dalje zivi.

  • 07.01.2023.

    Tužan kraj. Može li čovjeku koji voli život i boji se smrti, biti išta gore od spoznaje da je ......došao kraj? Za mene najgora smrt.Dio koncerta sam pogledala ali cijeli ne, jer se bol nadvila nad mojim tilom. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare