To je to što me zanima!

Na Tjednu mode u Danskoj prvi put pistom prošetala sestra Gigi i Belle Hadid. Ima 40 godina...

Alana je suosnivačica modnog brenda u Los Angelesu, a sada je prvi put prošetala modnom pistom. Dogodilo se to na Tjednu mode u Kopenhagenu
Vidi originalni članak

Sestre Gigi Bella Hadid (26) bez sumnje su među najtraženijim supermodelima današnjice. Slavne sestre često se na na svojim društvenim mrežama fotografiraju s mlađim bratom Anwarom (24), no mnogi ne znaju za dvije starije članice obitelj Hadid - sestre Alanu i Marielle (42).

POBJEDILA JE BOLEST Bella Hadid nakon teške bolesti opet šeta modnom pistom: 'Nisam odustala od sebe...'

Alana Hadid (40) modna je dizajnerica i suosnivačica losanđeleškog uniseks brenda La Detresse. Alana je na nedavnoj reviji u  Kopenhagenu u Danskoj prvi put prošetala modnom pistom i tako postala još jedna članica obitelji Hadid koja se okušala u manekenstvu.

Alana i Marielle inače su kćeri američkog poduzetnika Mohameda Hadida iz prvog braka s Mary Butler. On se 1994. vjenčao za nizozemsku manekenku Yolandu i dobio Gigi, Bellu i Anwara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Na pisti je prošetala u dvije modne kombinacije. Prva je bila prozirna mrežasta haljina s cvjetnim vezom obrubljenim sitnim šarenim perlicama. Nosila je komad bez rukava preko kompleta donjeg rublja u istom crnom, bež i bijelom cvjetnom uzorku te crne kožne sandale.

Jedva čeka vratiti se revijama Bella Hadid izliječila se nakon više od deset godina: Imala je bolest koju prenose krpelji

Njezin drugi look s piste bila je crna kožna mini haljina s malim izrezima u obliku cvjetića. Alana ju je nosila s istim crnim sandalama uz krznenu smeđu, krem ​​i crnu torbu. Njezina šminka bila je prirodna i nosila je ravnu puštenu kosu. 

Revija u Kopenhagenu bila je u sklopu Tjedna mode, a Alana je pokupila pozitivne komentare.

- 40-te nikada nisu izgledale bolje - napisala joj je pratiteljica na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bree77 12.08.2023.

    precijenjene.

  • IvanHr 12.08.2023.

    Pa ovi cijelu familiju zaposlili i onda kao nešto Hr pametuju da smo mi nepotisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare