To je to što me zanima!

Na to je Jen 'pala'? Justin ima 'alatku' koju je teško obuzdati

Zaručnik Jennifer Aniston toliko je obdaren da na snimanju mora nositi dva para gaća dok joggira kako mu se muški ponos ne bi klatario vamo-tamo i previše isticao
Vidi originalni članak

Zajedno su pa nisu, planiraju vjenčanje pa ne planiraju, čekaju bebu pa ne čekaju... svašta se pisalo o Jennifer Aniston (45) i Justinu Therouxu (42). Jedna tema dosad ipak nije obrađena - veličina Justinova penisa .

Glumac je navodno toliko obdaren da je u seriji 'The Leftovers' morao nositi dva para gaća kako njegova 'alatka' ne bi došla do izražaja i klatarila se vamo-tamo dok je snimao scenu u kojoj joggira. Gostujući u showu Conana O'Briena rekao je kako nije ni svjestan činjenice da je obdaren dok mu producenti serije nisu to dali do znanja.

- Jednog su me dana u garderobi dočekala dva para gaća. Mislio sam kako je super što su mi omogućili da biram rublje, no onda mi je prišao redatelj i rekao da moram navući oboje gaće jer nitko ne gleda ništa osim mog međunožja - ispričao je Justin.

Sada znamo barem jedan razlog zašto je 'prijateljica' Jennifer toliko opčinjena svojim zaručnikom. O Therouxovoj muškosti pričala je i kolegica s kojom snima seriju, Liv Tyler (37). Kao i ostale žene, i ona je zamijetila da je Justin poprilično obdaren.

- U scenama u kojima glumimo zajedno užasno mi se teško koncentrirati. Umjesto da mislim na tekst i sve ostalo što trebam raditi, ja buljim u Justinovo međunožje i izbezumim se - rekla je Tyler.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • KrunoslavJalovičar 11.09.2014.

    Na što je ta žena spala....da bira dečka ili što joj je već po veličini njegove "alatke"....to ti je isto koda biraš žensku na osnovu veličine njenih grudi...

  • Stella81 10.09.2014.

    Pošto ste mi odbili ispravak,onda ću vam ovako objasniti "Gostujući u showu Conana O'Briena rekao je kako nije ni svjestan činjenice da je obdaren dok mu producenti serije nisu to dali do znanja." - u jednoj rečenici trebalo bi biti jedno glagolsko vrijeme, a ne na početku prezent,pa onda perfekt. Mislila sam da će vam biti jasno di je greška, da ne treba crtat'. hja...baš sam glupa danas.....

  • Stella81 10.09.2014.

    ja sam pak sigurna da je jako dobar u duši, kaj ste tak površni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare