To je to što me zanima!

Nada Topčagić pila tablete zbog Ibrahimovića: 'Ovo je vrhunac'

U moru hitova i pjevača da se nađu taktovi moje pjesme, pa što da bolje poželim u životu, ispričala je Nada Topčagić uz čiju je pjesmu slavni nogometaš izašao na pozornicu u Sanremu
Vidi originalni članak

Na 71. tradicionalnom Festivalu talijanske kancone u Sanremu nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović (39) oduševio je kada je na scenu izašao uz stihove pjesme 'Jutro je' srpske pjevačice Nade Topčagić (67).

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović pleše na narodnjake

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je oduševljena njegovim istupom, i kako kaže, ne može doći sebi od oduševljenja. 

- Jutros sam u četiri sata morala popiti bromazepam. Kada sam vidjela o čemu se radi i kada su me svi počeli zvati, nisam mogla vjerovati da ću dočekati ovakvo jutro. Ne moram više ništa snimati u životu, ovo je vrhunac moje karijere - rekla je Nada za Novu S pa dodala:

- Zlatan me bacio u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me katapultirao. Takav jedan čovjek, takva ličnost. Nogomet je nogomet i vole ga svi. Omiljen je u cijelom svijetu. U moru hitova i pjevača da se nađu taktovi moje pjesme, pa što da bolje poželim u životu. 

Nada je za Kurir ispričala kako je imala i priliku upoznati Ibrahimovića.

'JUTRO JE' Zlatan voditelj Sanrema: Izašao je na binu uz narodnjački hit!

-  Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i otada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju glazbu, ljudi, ovo je kruna moje karijere - ispričala je Nada. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ..lola. 04.03.2021.

    Zašto pišete o ovoj spo.dobi? Ne zaslužuje da se o njoj piše na ovim prostorima

  • dantejebo 04.03.2021.

    ne kužim zašto je seljačina, čovjek je bosanac i hrvat, sluša tu vrstu glazbe i ovakav izlazak je tipičan za njega, cijeli život se ponaša tako kako se ponaša i ne odstupa od toga, nije se priklonio masi, aj ti budi takav pa imaj m.da biti totalno drugačiji u mnoštvu kopija...o dtoliko nogometaša koji su manekeni ibra je drugačiji, u mnoštu balkanskih nogometaša koji uistinu jesu seljačine ibra je drugačiji i bok

  • 04.03.2021.

    u srcu bosna a u glavi fosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare