To je to što me zanima!

Nagodili su se: Depp će platiti Amber Heard 10 milijuna $

Ni jedna stranka nije lagala niti iznosila lažne tvrdnje kako bi se financijski okoristila, stoji u priopćenju. Glumica će novac koji dobije od Deppa dati u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Čini se kako razvod glumaca Johnnyja Deppa (53) i Amber Heard (30) dobiva rasplet. Daily Mail piše kako se par uspio nagoditi.

- Naša je veza bila vrlo strastvena i povremeno nestabilna, ali uvijek u znaku ljubavi - izjavili su bivši partneri.

Depp je pristao isplatiti oko 10 milijuna dolara svojoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je bio u braku 15 mjeseci, a Amber je odlučila svotu koju će dobiti od glumca, dati u dobrotvorne svrhe.

- Nijedna stranka nije lagala niti iznosila lažne tvrdnje kako bi se financijski okoristila. Ni u jednom trenutku nije postojala namjera nekome nanijeti fizičku niti emocionalnu bol - iznijeli su u priopćenju.

Glumica je u svibnju predala papire za razvod braka. Kao razlog je navela 'nepomirljive razlike', a kasnije se ispostavilo da se radi o nasilju. Heard tvrdi da ju je suprug tukao, a njihov prijatelj čak je tvrdio da ju je Depp htio ugušiti.

Prije nekoliko dana procurio je video u kojem glumac divlja i nasrće na Amber, a tabloid TMZ pisao je da Johnny odrezao vrh svog prsta i svojom krvlju ispisao poruku gdje suprugu optužuje za nevjeru.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • depeche_mode 17.08.2016.

    Kura.ba na hollywoodski način. Ništa novo. Bravo depp, ovo je tvoja pobjeda. Kad je shvatila da sud više ne pije njene laži, spustila je zahtjev i išla na odgodu.

  • snjeguljica_ 17.08.2016.

    Dobro je unovčila brak.

  • jankomirko 17.08.2016.

    Dok te isplati dođi k meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare