To je to što me zanima!

Najbogatiji Hrvat po drugi put postao otac: Stigla kći Cassia

Svoju prvu trudnoću Cristel je dugo skrivala od javnosti, a dječaka Kaija rodila je u svibnju 2018. godine
Vidi originalni članak

Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić (36) i njegova supruga Cristel Carrisi (33) po drugi put su postali roditelji. Prema pisanju talijanskih medija, Cristel je u nedjelju na svijet donijela djevojčicu kojoj su dali ime Cassia. Svoju prvu trudnoću Cristel je dugo skrivala od javnosti, a dječaka Kaija rodila je u svibnju 2018. godine. 

Par se sredinom srpnja pojavio u Umagu, gdje su pratili završnicu teniskog turnira Croatia Opet Umag 2019. 

Cristel je druga od tri kćeri koje je talijanski kantautor dobio u braku s pjevačicom Rominom Power (67), a za Lukšića se udala u rujnu 2016. u povijesnom gradiću Lecceu, nakon četiri godine zaruka.

Tijekom svečanosti pješačka zona u gradu Lecceu u pokrajini Apuliji bila je zatvorena za sav promet. Mladenka je u crkvu San Matteo kasnila čak sat vremena, a nakon što je milijarderu rekla 'da', njezin otac i operni pjevač Al Bano (76) mladencima je otpjevao kultnu 'Ave Mariju'.

Inače, Lukšić je vlasnik lanca luksuznih hotela, a u Istri je, sudeći po objavama na Instagramu, tulumario i s ekscentričnim 51-godišnjim talijanskim DJ-em Gianlucom Vacchijem (51), koji je prije dvije godine zbog dugova, rasipništva i razuzdanog načina života bio glavna vijest u europskim medijima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 05.08.2019.

    Neka-djeca su kruna jedne ljubavi. Bar bi trebali biti.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare