To je to što me zanima!

Najbolje od Summer Festa ove subote u Green Gold Clubu

DJ Debk iz Francuske, Miss Chantal plesačica u čaši i atraktivna žonglerka s vatrom te dvojac Universo robota s Ibize, samo su neki od izvođača na partyju
Vidi originalni članak

Ovogodišnje izdanje Green Gold Summer Festa ponudilo vam je pregršt noviteta i odličnih partya, a stiglo je i vrijeme za veliko finale!  Subota 06.07.2013. u Green Gold Clubu okupit će najbolje performere koji su nas pohodili u proteklih nekoliko mjeseci. 

DJ Debk iz Francuske, Miss Chantal plesačica u čaši i atraktivna žonglerka s vatrom te dvojac Universo robota s Ibize, samo su neka od imena koja garantiraju odličan subotnji party u Green Gold Clubu. 

Uvjerite se sami zašto je Green Gold Club bio prepun tijekom svih partya ovogodišnjeg Summer Festa. Podsjetimo se krenuli smo dolaskom Sashe Lopeza u travnju, La Fiestom u svibnju, najboljim svjetskim partyem SuperMartXeom, pa preko gostovanja The Beatshakersa i DJ Juicy M. Svaki od subotnjih partya bio je priča i spektakl za sebe, a isto će se ponoviti i ove subote. 

Uživajte u najboljim svjetskim performerima, Green Gold Performer's Party i Summer Fest 2013. za vas, subota 06.07.2013.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web stranice Green Gold Cluba. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare