To je to što me zanima!

Najbolji superheroj nije mrtav: Superman je opet među nama

Njegova je smrt zaprepastila svijet. Terorizam, teški zločini i svjetski ratovi su svi u porastu. Hoće li se Zemlja ikad oporaviti od smrti najvećeg od svih svojih junaka
Vidi originalni članak

Nakon što je Joss Whedon preuzeo kormilo od Zacka Snydera (prvi redatelj je zbog obiteljske tragedije odustao od režije filma) krenule su se događati korijenske promjene u filmu o pet superheroja koji spašavaju svijet.

Kako ćete moći i sami vidjeti u novom foršpanu koji je pred nama, ton filma se nemalo promijenio. Prijašnji filmovi u svemiru kojeg je pokrenuo Warner Bros. svojim filmom o Supermanu, 'Čovjek od čelika', su u mnogočemu bili mračni, sumorni te nadasve neduhoviti. Whedon, kojeg pamtimo po njegovoj suradnji s Marvelom ('Osvetnici 1 i 2') je redatelj koji ne radi tako, pa možemo vidjeti kako će film biti značajno vedriji.

Whedon je također poznat i po svojem pisanju dijaloga, koji su najčešće brzi i prepuni doskočica te je i to vidljivo u novom foršpanu. No hoće li sveukupni dojam filma u kojem se Superman vraća na scenu ('poginuo' je u 'Batman v Superman: Zora pravednika') biti dobar je još neodgovoreno pitanje. Ipak moramo priznati kako je novi foršpan donekle 'crtićast' i neozbiljan, a to je možda nešto što se publici neće svidjeti u filmu.

Pogledajte novi foršpan

U 'Justice League' nam redatelj Joss Whedon na velike ekrane vraća Bena Afflecka kao Batmana, Henryja Cavilla u ulogu Supermana te Gal Gadot kao Wonder Woman, uz novopridošle Jasona Momou, Ezru Millera i Raya Fishera u ulogama Aquamana, The Flasha i Cyborga.

'Justice League' u kina dolazi 16. studenog ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Joker123 09.10.2017.

    Jedva cekan Justice league nadan se da ce bit dobar

  • Dennyy 09.10.2017.

    Molim autora ovih članaka da mi pojasni izraz "foršpan" ! ta mi riječ nikako nije jasna.. odakle potječe i što bi trebala predstavljati i značiti!! Kada kažeš "trailer", mislim da nema osobe koja prati filmove koja neće razumjeti to značanje.. ali zato kada kažeš "foršpan" mislim da 90% ekipe kod nas neće razumjeti što bi to trebalo biti.. ali Žarkec nam to uporno forsira ovdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare