To je to što me zanima!

Najbujnija Norvežanka pjeva o svojim grudima: 'Jako ih volim'

Sindy je s plastičnim operacijama započela je još s 15 godina, a jednom prilikom je priznala kako joj je bilo jednostavnije prije jer ju muškarci nisu toliko oblijetali
Vidi originalni članak

Radijske stanice i glazbeni programi prepuni su božićnih hitova, a jedna pjevačica nada se kako će upravo njezin biti najslušaniji ovog Božića. Norvežanka Sindy Starlet (37) poznata je kao i norveška Barbika, a ove godine je odlučila spojiti svoje dvije najveće strasti - plastične operacije i glazbu. 

S obzirom na to da je uložila čak 21 tisuću funti, odnosno 185 tisuća kuna kako bi povećala usnice i grudi, Sindy je božićnu pjesmu nazvala 'Boobs Dance'. 

- Samo sam htjela pjevati o svojim grudima. Radim to kako bi privukla pažnju - izjavila je Sindy te dodala kako najviše voli pjevati pod tušem. U slobodno vrijeme voli slušati Rihannu, Michaela Bublea i Travisa Scotta, no ideju za pjesmu dobila je sama. 

- Znala sam da želim pjevati o ružičastom Ferrariju i o grudima, ali nisam znala točno što. Dala sam ideju producentima i oni su napisali pjesmu za mene - objašnjava plavokosa Norvežanka čije su grudi proglašene najvećim u Skandinaviji.

S plastičnim operacijama započela je još s 15 godina, a jednom prilikom je priznala kako joj je bilo jednostavnije prije nego što se podvrgnula plastičnim operacijama jer ju muškarci nisu toliko oblijetali koliko to danas rade. 

- Nije baš tako jednostavno napraviti pjesmu kako drugi misle. No, ja sam uspjela iz drugog pokušaja - govori Sindy koja na društvenim mrežama ima preko 180 tisuća pratitelja. Pjesma je toliko popularna da se popela i na britanske ljestvice, a Sindy se nada kako će ubrzo pokoriti svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 31.12.2019.

    Ajde da neka ženska otprilike ima prirodno takav izgled bez i jedne operacije, pa da se preserava i divi sama sebi, ali da se izrežeš, nafiluješ silikonima, žbukaš facu s kilom pudera i šminke i da se praviš da si ne znam šta, pa to bi sve trebalo po kratkom postupku. Kako je kad se sretneš s roditeljima i sad te oni gledaju i znaju da si napumpala čvalje da bolje brtvi kad pušiš i sise gumene da lete na sve strane kad si na redovnim orgijanjima po skupim jahtama i Dubaiju kao predmet na kojem se iživljavaju kojekakvi nadrogirani bogataši. Ali mamu i tatu uvjeravaš da ti nisi nikakva drolja i da si samo model i samo se slikaš i sve je to show, ali ti si naravno njihova dobra curica. Šta da radiš kad si lijepa, a mamica ti ponosna na to. Tako i ove naše "pjevačice" sa estrade i ove iz realityija koje su kao otišle u Dubai bit manekenke.

  • _Varešak_ 21.12.2019.

    Male su treba ih još povećati.

  • Mthesecond 21.12.2019.

    E,to je reci Barbie..Kad je ima..Haha..Barbie nove generacije :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare