To je to što me zanima!

Najčudnije ime ikad? Winslet sina nazvala Bear (Medvjed)

Oboje se odlično nose s novim članom svoje obitelji i dječaka apsolutno obožavaju. Novorođenče će nositi prezime svoje majke, otkrio je glasnogovornik glumice
Vidi originalni članak

Glumica je prije nešto više od tjedana dana rodila sina, a njezin glasnogovornik otkrio je i koje su ime Kate Winslet (38) i njezin suprug Ned Rocknroll (35) odlučili dati svom dječaku. 

- Oboje se odlično nose s novim članom svoje obitelji i dječaka apsolutno obožavaju. Odlučili su se za ime Bear (Medvjed). Novorođenče će nositi prezime svoje majke, za razliku  od drugo dvoje djece koje Kate ima iz prošlih brakova. 

S prvim suprugom Jimom Threapletonom glumica je dobila kćer Miu Honey (13), a s redateljem Samom Mendesom ima sina Joea Alfieja (10). 

No, Kate nije prva koja je djetetu dala ime Bear. Na isto se odlučila i Alicia Silverstone koja ima dvogodišnjeg sina Bear Blua. Glumica je jednom prilikom izjavila da ljudi uglavnom komentiraju kako je njezin izbor imena baš sladak. 

Najneobičnija holivudska imena

Kate i Ned samo su nastavili trend neobičnih holivudskih imena za djecu. 

Morrocan i Monroe imena su blizanaca Mariah Carey, Aleph je sin Natalie Portman i Benjamina Millepieda, a Apple Blythe Alison je kćer Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow.

Jessica Alba i Cash Warren kćeri su nazvali Honor i Haven, a Beckhamovi, koji su nakon tri sina dobili kćer, djevojčici su dali ime Harper Seven. 

Djeca Jamiea Olivera i Juliette Norton imaju čak i po dva imena - Daisy Boo Pamela, Poppy Honey Rosie, Petal Blossom Rainbow i Buddy Bear. 

Jason Lee, glavni glumac televizijske serije My name is Earl, sinu je dao ime Pilot Inspector.  Ime je dobio prema pjesmi grupe Grandaddy 'He's Simple, He's Stupid, He's the Pilot'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • palčica07 23.12.2013.

    Prije pola godine ja se šetam parkom a jedna gospođa doziva svoje dijete: "Tigaaaarrr" Od tad mi ništa nije neobično

  • 23.12.2013.

    ime ko ime.. bitno da je živo i zdravo

  • nikky552 23.12.2013.

    bolje bear nego north west.

Komentiraj...
Vidi sve komentare