To je to što me zanima!

Najjači čovjek i njegova mačka možda idu u još jedan reboot

Nakon pet pokušaja revitalizacije franšize i jednog od lošijih filmova u povijesti filma, izgleda da će se opet oživljavati Gospodare svemira. Živi bili pa vidjeli...
Vidi originalni članak

Ako ste odrasli u ‘80, niste mogli izbjeći barem nekakav kontakt s ‘He-manom i Gospodarima svemira’ . Grupa šarolikih likova s planeta Eternije , na kojoj je princ Adam branio puk od zlog Skeletora , je bila poznata praktički svoj djeci koliko je popularna bila.

No za razliku od Transformera ili GI Joe igračaka, He-man nije dobro preživio prelazak na kino platno. Poprilično smiješna prerada, s Dolphom Lundgrenom u glavnoj ulozi , je u stvari poslužila kao nadgrobni spomenik koji označava točku kad je sve u toj franšizi otišlo ‘k vragu’.

YouTube/Screenshot

No mnogi se nisu dali, jer zašto napustiti takvu ‘kravu muzaru’, pa se franšiza osvježavala 1990., 2002., i 2008., i posljednji put 2012. godine, kada je princ Adam odjednom neobjašnjivo postao drvosječa . I nakon svih tih pokušaja, čini se da još jedan slijedi.

Jay Oliva, producent animiranih filmova u Warner Brothersu, je izjavio da mu se sviđa ideja igrane verzije ‘He-Mana i Gospodara svemira’ . Prema njegovoj ideji, ton serije bi više odgovarao onom iz ‘Igre prijestolja’, s He-Manom i njegovim prijateljima u vječnom ratu protiv Skeletora. No sve bi se promijenilo nakon dolaska Hordaka, kada bi He-Man morao ujediniti svoje snage sa Skeletorovim snagama.

YouTube/Screenshot

Osim takve promjene u osnovnoj priči, Oliva je naglasio i da bi Adama i He-Mana glumili različiti glumci, i da nitko ne bi bio ‘imun’ na smrt, baš kao i u ‘Igri prijestolja’.

Premda nas veseli ideja He-Mana u igranoj verziji, nismo baš sigurni koliko je ovakav preobražaj smislen. Jer što je sljedeće, ‘Jagodica Bobica’ u Drugom svjetskom ratu?

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bosna d.o.o.. 08.12.2015.

    hahahahaha

  • MatkoZZ 08.12.2015.

    samo je jedan HIMEN!!!

  • Meško 08.12.2015.

    Nema sanse za uspijeh, proslo je vrijeme takvih "golih" likova. Evo i Conan je podbacio, a bio je savrseno stripovski odradjen. Takav film je za ostanak u 80-im, sad je vrijeme junaka DC-a i Marvela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare