To je to što me zanima!

Najljepša: Grkinja bi pobijedila samo ako se ocjenjuje ljepota

ZADIVILA JE LJEPOTOM Gledatelji su Eleftheriu Eleftherio proglasili najljepšom natjecateljicom Eurosonga. Na kladionicama je, međutim, tek na 13. mjestu
Vidi originalni članak

Grkinja Eleftheria Eleftherio (23) na kladionicama je na zloglasnom 13. mjestu. Gledatelji su je, međutim, proglasili najljepšom natjecateljicom Eurosonga.

- Nisam mogla vjerovati kad su mi rekli da sam zadivila ljepotom. Hvala svima koji su glasali za mene - komentirala je Eleftheria laskavu titulu najljepše glazbenice koja se natječe u Bakuu.

No nije Eleftheria jedina koja izgledom mami gledatelje. Rumunjska pjevačica Elena Gheorghe (26), Albanka Rona Nishliu (25) i Šveđanka Lorine Zineb Noka Talhaoui (28), umjetničkog imena Loreen, izazovnim kreacijama i senzualnim nastupima osvojile su srca gledatelja. No hoće li im to biti dovoljno za pobjedu?

Osim uspješne glazbene karijere u Albaniji, Rona je i radijska voditeljica. Najviše nastupa na humanitarnim koncertima. Rumunjka Elena godinama teše 'tijelo' erotičnim latinoameričkim plesovima.

- Obožavam salsu, rumbu i sambu - kaže Elena.

Svim ženama koje žele formirati tijelo savjetuje ples. Švedska predstavnica Loreen, favorit ovogodišnjeg natjecanja, šarmirala je i holivudskog blogera Pereza Hiltona (34).

Idi na 24sata

Komentari 95

  • HRVAT ALI PRAVI 26.05.2012.

    Kaj je lijepo to je lijepo i simpaticno

  • NikolinaRicko 23.05.2012.

    svaka je lijepa na svoj način,ništa posebno,pa kad otvoriš slike od naše nine također je lijepa i našminkana i uređena!!

  • ZMIJA1 23.05.2012.

    eleftheria vau

Komentiraj...
Vidi sve komentare