To je to što me zanima!

Najluđi kandidati: Dijelio same jedinice, a kuhali su i vidovnjaci

U prvoj epizodi nove sezone već je došlo do 'kontroverznog' trenutka kad je kandidatkinja Jasna Matić (55), koja je prva kuhala, zamolila Kristijana, inače svog prijatelja, da joj pomogne promiješati jelo
Vidi originalni članak

Kulinarska emisija 'Večera za 5' u kojoj kuhari amateri pripremaju jedni drugima jela i ocjenjuju se dobila je novi sezonu na RTL televiziji i to specijalno izdanje na selu.

U novoj sezoni sudjeluju kandidati koji su već poznati iz drugih kulinarskih emisija. Vladimir Pantović (60) zvani Panta, sudjelovao je u emisiji '3, 2, 1 kuhaj!', 'Večeri za 5' te 'Masterchefu'. Kristijan Benić (33), Baranjac koji se preselio u Poreč također je bio u '3, 2, 1 kuhaj!'.

VEČERA ZA 5 NA SELU U prvoj epizodi pale prepirke: 'Za mene to uopće nije u redu'

U prvoj epizodi nove sezone već je došlo do 'kontroverznog' trenutka kad je kandidatkinja Jasna Matić (55), koja je prva kuhala, zamolila Kristijana, inače svog prijatelja, da joj pomogne promiješati jelo, a Panta joj je sugerirao da doda još papra što je i učinila. To je posebno zasmetalo Zdenki Jakus iz Žminja. 

DESETA SEZONA Poznata lica u 'Večeri za 5 na selu': Jasna je prva domaćica

- Za mene to nije u redu - rekla je. 

I u prošlim sezonama bilo je zanimljivih kandidata i situacija. Tako je u sjećanju ostala Ankica koja nije imala previše pozitivnih komentara o jelima i ostalim kandidatima, kao i kandidat koji je dijelio same jedinice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

'Večera za 5 na selu' nije prvo specijalno izdanje showa, bilo je tu kuhanja samo sirovim namirnicama, kuhali su pjevači, glumci, stranci, ali i vidovnjaci. Nije poznato jesu li predvidjeli tko će pobijediti.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mufić 29.05.2019.

    Još "bolji"su mi oni kandidati kojima je hrana bila odlična, ali zbog atmosfere ili ne uređenog stola daju malu ocjenu. Kao da "jedu"atmosferu ,čudaci teški.

  • Dolan 28.05.2019.

    Heretici! Pričate o "Večeri za 5" a Zaboravili ste legendarnu "Tetu Azru" i njenu super-ekstra-mega baklavu.

  • archet 28.05.2019.

    Mene zanima kako se zove ona djevojka što je kuhala, Tatjana ili Tajana nešto tako, dao bih oba bubrega za jednu večeru s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare