To je to što me zanima!

Najnovija moda: Kim sad 'fura' bikini za snijeg, sviđa vam se?

Tangice i minijaturni grudnjak obloženi krznom najnovija su kreacija njenog supruga Kanyea Westa koji je Kim odmah nagovorio da odjene taj 'badić' i pozira na snijegu
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da ste vidjeli sve kad je Kim Kardashian (34) potpuno gola i nauljena pozirala za časopis Paper, varate se. Starleta koja se posvađala s obitelji jer su joj sad najvažniji novac, modne marke i njen suprug, sad reklamira odjeću  'visoke mode' koju dizajnira Kanye West (38).

Bujna Kim pozirala je tako na snijegu u minijaturnoj kreaciji njezinog supruga. Riječ je, naime, o tangicama i grudnjaku od krzna koji pokrivaju samo strateška mjesta. Uz oskudnu kombinaciju Kim je obula čizme s krznom kako se ne bi baš potpuno smrzla. 

- Dragi, vani je tako hladno - napisala je Kim uz fotografiju na kojoj pozira oskudno odjevena. Starleta i reper bili su na skijanju s još osam parova i sudeći po fotografijama na društvenim mrežama dobro se zabavili.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Eva B. 21.01.2015.

    Hmmmm hmmmm jbg za pokrit guzu trebao je oderati bar dva mededa hahahaha

  • ojdimidojdimi 21.01.2015.

    i da se nije nimalo naježila.............................................

  • 21.01.2015.

    tak je zgledala moja suseda Barica sa 16 let... sad ima 30 let i 160 kila.... ova je na dobrom putu da bude ko Barica ... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare