To je to što me zanima!

Najnovija transformacija: Lady GaGa pozirala je kao jednorog

Fotografije dramatičnog makeovera pjevačica je objavila na svom Twitter profilu. Osim ovih neobičnih slika, obožavateljima se pohvalila i s novom tetovažom
Vidi originalni članak

Ovo je možda najluđa transformacija popularne pjevačice. Pjevačica se podvrgnula dramatičnom makeoveru i pozirala kao mitsko biće, jednorog. Lady GaGa (26) fotografije je objavila na svom Twitter profilu. Na jednoj fotografiji grudi prekriva rukama, a na obje nosi rog na glavi. 

Nosi cipele u kojima je se često može vidjeti u javnosti. Na drugoj fotografiji potpuno je odjevena u crnu kožu. Osim što je sa svojim obožavateljima na popularnoj mreži podijelila ove neobične fotografije, pjevačica se pohvalila  i novom tetovažom na lijevoj ruci. 

- Nova tetovaža, novi album - napisala je pored fotografije s tetovažom pa su mnogi pomislili da će to biti naziv njezinog novog albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • DavorĆosić 05.08.2012.

    kao prvo ove sliek su FanMade= napravili su ih fanovi tako što su uzeli sliku roga , konja i nje s drugih shootinga, kao drugo ako vam nepaše njena muzika poklopite uši i neslušajte, al svejdeno morate priznat, ona je proglašena najboljom Madonninom učenicom i budućom kraljicom popa, tako da Fuck Off

  • ghostblast123 04.08.2012.

    Fino sad ima dva roga, jedan na glavi, a drugi među nogama.

  • ghostblast123 04.08.2012.

    Ma kakav jednorog!? To je dvorog! Jedan rog na glavi, a drugi među nogama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare