To je to što me zanima!

Najpopularniji TikToker svijeta objavio video s našim glumcem, zajedno su zapjevali veliki hit

Luka je u seriji utjelovio lik Marseillea, a gledali smo ga i kao kao Adrijana u 'Zabranjenoj ljubavi'. Posljednjih sedam godina živi u Barceloni u Španjolskoj, te je tamo snimio nekoliko filmova i serija
Vidi originalni članak

Pupularni TikToker Khaby Lame na društvenim mrežama je podijelio video u kojem pozira s hrvatskim glumcem Lukom Perošem (43), koji se proslavio u Netflixovoj hit seriji 'La casa de papel' ('Kuća od papira').

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khaby je na svom Instagram storyju podijelio video u kojem svira pjesma 'Bella Ciao', a kraj njega sjedi osoba s maskom Salvadora Dalija kakvu nose junaci serije 'La casa de papel'.

Ubrzo saznajemo da je iza maske zapravo Peroš, koji je zatim s TikTokerom zapjevao  popularnu pjesmu 'Don't Stop Me Now'.

Podsjećamo, Luka je u seriji utjelovio lik Marseillea, a gledali smo ga i kao kao Adrijana u 'Zabranjenoj ljubavi'. Posljednjih sedam godina živi u Barceloni u Španjolskoj, te je tamo snimio nekoliko filmova i serija, poput 'Leptira', 'Fotografa iz Mauthausena’, 'Drvo krvi' te ‘Mientras dure la guerra’ redatelja Alejandrom Amenabarom.

PLJAČKAŠ IZ 'MONEY HEISTA' Luka Peroš sa srpskim glumcem najavio petu sezonu Netflixove serije: 'Još četiri tjedna, kume!'

Uloga zločestog dečka prati ga već neko vrijeme pa je tako Marseille u 'Kući od papira' desna ruka Professoru, njegovim ludim i beskrajno nepredvidljivim idejama, a u intervjuu za 'Le Tarpin Bien' priznao je kako na početku snimanja nije mogao vjerovati da će serija biti toliko popularna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare