To je to što me zanima!

Najprestižnije priznanje: Zrinka Cvitešić dobila nagradu Olivier

Zrinka je bila nominirana za ulogu Djevojke u popularnom mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu. Ranije je za tu ulogu nagrađena kao najbolja debitantica
Vidi originalni članak

Naša glumica Zrinka Cvitešić osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Zrinka je bila nominirana za ulogu Djevojke u popularnom mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu. Ranije je za istu ulogu nagrađena kao najbolja debitantica.

- Hvala Vam što ste mi dokazali da sam dobro odlučila kad se nisam bojala nastupiti na West Endu - kazala je ozarena Karlovčanka dok je primala prestižnu nagradu u očaravajućoj bijeloj haljini Matije Vujice.

Kategorija u kojoj je Zrinka pobijedila bila je jedna od najneizvjesnijih. Naša glumica borila se s veterankama britanskog glumišta Charlotte Wakefield i Jennom Russell te Rosalie Craig.

Popis dobitnika možete vidjeti na službenoj stranici Olivier Awards.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • nena66 15.04.2014.

    Čestitke Zrinki koja je nagradu osvojila svojom upornošću,sigurno joj nije bio lako kad je iz Zagreba preselila u London, a evo dobro se snašla svaka čast.

  • liliana 15.04.2014.

    kao najbilja debitantica,a ne glumica.

  • liliana 15.04.2014.

    Samo da nije obukla vjenćanicu.KOma od haljine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare