To je to što me zanima!

'Najseksi djedica' čeka dijete s 27 godina mlađom: 'Divan dar'

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002., a od 2017. mediji su ga počeli povezivati sa Sharon, kojoj se od tada posvetio
Vidi originalni članak

Talijanski milijunaš i playboy Gianluca Vacchi (52) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. Sa svojom djevojkom, modelom Sharon Fonseca (25) čeka prvo zajedničko dijete, i to dječaka. 

Objavili su video, a zatim i fotografiju na kojoj se Sharon već nazire trudnički trbuščić. 

- Hvala vam na ljubavi koju nam dajete. Jako smo zahvalni životu na ovom predivnom daru - napisao je Gianluca u opis objavljene fotografije. Pratitelji su im u komentarima čestitali i poželjeli sreću u daljnjem životu.

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama. 

POHVALIO SE SVIMA Zaljubljen u sebe: Milijunaš si na leđa tetovirao vlastito lice

Tada su ga mediji povezivali sa Sharon iz Venezuele, a prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa.

Gianluca ima 52 godine, no mediji su ga brzo prozvali 'najseksi djedicom na svijetu' zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo. Slobodno vrijeme najradije provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, a dok Sharon nije osvojila njegovo srce, uvijek se nalazio u društvu mladih djevojaka. 

U nekoliko se navrata pisalo kako ima ozbiljne financijske probleme, no danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 350 milijuna britanskih funti (oko tri milijarde kuna). Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač brenda Toy Watch. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Šarić
#zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • DjuroPoliklinika 29.07.2020.

    Djedica može biti i sa 37 ,znam slučaj šta je problem reći djedica a ima 52 ne kužim,usput izgleda kao da ima 70 a ne 52.

  • zinky 15.07.2020.

    jeste vi normalni. djedica od 52 godine. onaj koji je članak napisao je vjerojatno još u pelenama

  • malenazd9 14.05.2020.

    52 god i djedica...hm...ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare