To je to što me zanima!

'Najseksi djedica' pozirao je s 28 godina mlađom partnericom: Spremni smo za našu djevojčicu

Kad je javnost saznala za njihovu vezu, mnogi su ih kritizirali, prvenstveno zbog razlike u godinama. No, sada ih obožavatelji podržavaju, a i Gianluca je sve popularniji na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Talijanski milijunaš i playboy Gianluca Vacchi (53) čeka dijete s djevojkom Sharon Fonseca (25). Golupčići će dobiti djevojčicu, a sada su ponovno pozirali zajedno.

- Nova frizura je spremna za našu djevojčicu - napisao je u opis fotografije na kojoj ljubi trbuščić 28 godina mlađoj partnerici te je obojio dio glave u rozo, i to u obliku srca.

Kad je javnost saznala za njihovu vezu, mnogi su ih kritizirali, prvenstveno zbog razlike u godinama. No, sada ih obožavatelji podržavaju, a i Gianluca je sve popularniji na društvenim mrežama. Na Instagramu ga prati preko 17 milijuna ljudi. 

DIJETE IM JE NA PUTU 'Najseksi djedica' ovisan je o ženama, ljubi 27 godina mlađu

Ovaj osebujni Talijan već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. Proslavio se 2017. zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a brzo su se proširili po društvenim mrežama. 

Iako je Gianluca nedavno napunio 53 godine, mediji su ga brzo prozvali 'najseksi djedicom na svijetu' zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo.

Slobodno vrijeme najradije provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, a dok Sharon nije osvojila njegovo srce, uvijek se nalazio u društvu mladih djevojaka. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ironmaiden eddie 20.08.2020.

    bolesno!

  • drago pilija 18.08.2020.

    Nusu one odvratne nego današnji muškarci su razmaženi previše.

  • sprangija 18.08.2020.

    Tip ima 53 a dao bi mu 63

Komentiraj...
Vidi sve komentare