To je to što me zanima!

Najseksi muškarac nastupa na Coachelli: DJ karijera cvjeta...

Elba je nedavno nastupao i u jednom zagrebačkom klubu, a čini se da mu je nekadašnji hobi postao sve važniji te da se bacio na glazbenu karijeru odlučnije nego ikad
Vidi originalni članak

Idris Elba (46) slavu je stekao ulogom Stringera Bella, kralja dilera u kultnoj TV seriji Žica, ali u posljednje vrijeme o njemu se najviše govori kao o jednom od najzgodnijih muškaraca na svijetu. Upravo titulom najseksi muškarca, po sudu magazina People, Britanac se okitio u 2018. godini, a usporedno uz glumačku karijeru posljednjih 10-ak godina njeguje i svoju glazbenu strast.

PREMA IZBORU ČASOPISA Idris Elba je najseksi muškarac na svijetu: Mama mi je ponosna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Elba je nedavno nastupao i u jednom zagrebačkom klubu, a čini se da mu je nekadašnji hobi postao sve važniji te da se bacio na glazbenu karijeru odlučnije nego ikad. Mnoge stoga nije ni previše iznenadilo da je na ovogodišnjem popisu izvođača na Coachelli, jednom od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu, pisalo i njegovo ime. 

POČEO NA SVADBAMA DJ Idris Elba dolazi u Zagreb: Pazim na muzičku stranu filma

Tako će najseksi muškarac svijeta za 2018. godinu u kalifornijskoj pustinji nastupiti u društvu Ariane Grande, Childish Gambina, Solange Knowles, benda Tame Impala i ostalih zvijezda.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019: Blizanci će upoznati ljubav života, a Rakove čeka veliko razočaranje

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Glupijugovic 04.01.2019.

    Ako je ovaj najsexi muskarac onda je 💩=🎂

  • Uragan_1 04.01.2019.

    A da bi riječ rekao 👀

Komentiraj...
Vidi sve komentare