To je to što me zanima!

'Najskuplji koncert u Zagrebu': Euro Black Nation kod Tatjane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
DJ Buzza, Baba Štrumf i Miki članovi su hip-hop benda Euro Black Nation koje je Tatjana ugostila u 'Dnevnom boravku'. Dečki večeras imaju koncert u klubu Močvara
Vidi originalni članak

Naselje Darda pokraj Osijeka dom je dečkima iz prvog romskog hip-hop benda u Hrvatskoj. Gostima emisije 'Dnevni boravak' s voditeljicom Tatjanom Jurić glavna tema u pjesmama je korupcija. 

Trojac iz benda Euro Black Nation objedinjuje tri elementa hip-hop kulture. Baba Štrumf je reper, DJ Buzza je zadužen za beat box, a Miki pleše. 

Dečki u srijedu navečer nastupaju u zagrebačkoj Močvari na koncertu pod nazivom 'Najskuplji koncert u Zagrebu'. Na pitanje voditeljice 'Dnevnog boravka'  zašto je to najskuplji koncert, momci su odgovorili da to treba pitati producenta. 

Prije 12 godina DJ Buzza i Baba Štrumf djelovali su pod imenom Night Wulf, i Tatjana ih je tražila da joj odrepaju neke svoje stare stihove. Voditeljica se oduševila kada je čula DJ Buzzu, pitala ga je kako mu to uspijeva (beat box) i tražila ih da izvedu još nešto. 

Razgovarali su o tome kako je živjeti u romskom naselju, gdje se vide za pet godina i što ih inspirira kada pišu pjesme. Tatjana je momke pitala i što bi poručili 'klincima' iz svog naselja.

Sva trojica su se složili u tome da bi svoj djeci, ne samo romskoj, poručili da završe školu, da se ne drogiraju, da slušaju roditelje i nađu posao. Kada to sve ispune, onda da se posvete hobijima i onome što vole jer onda će im i to biti lakše.

Za kraj su Baba Štrumf, DJ Buzza i Miki naveli da bi s naše estrade htjeli surađivati sa Severinom, Rozgom i Edom Maajkom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_320725 17.04.2014.

    Kad se "Dnevni boravak" bude prenosio, iščupat ću tv iz utičnice i skinuti antenu sa kuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare