To je to što me zanima!

Najslabija karika, a imao je 22 točna odgovora. Voditelj Kojo: 'Sramota je što vas izbacujem..'

Vladimir je građevinski radnik koji se u kviz prijavio da bi otputovao u Egipat, a Jugoslav je odlučio da je on najslabija koraka te da mora napustiti natjecanje
Vidi originalni članak

Neobična scena iznenadila je gledatelje u utorak u izdanju srpskog kviza 'Najslabija karika', kojeg vodi poznati glumac Nikola Kojo (55).

Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca, nije imao nijedan netočan odgovor u kvizu, a točno je odgovorio na 22 uzastopna pitanja. Međutim, to mu čak nije bilo dovoljno da uđe u finalni krug.

ZABAVITE SE I NAUČITE NEŠTO Odigrajte kviz o ABBA-i: Koliko je godina imala njihova 'plesna kraljica', gdje je bio 1. nastup...

U pretposljednjoj rundi, kada su trojica igrača trebala izglasati tko je najslabija karika, Miljan i Jugoslav rekli su Vladmira i tako ga izbacili iz kviza. Koliko je Vladimir imao netočnih odgovora, upitao je voditelj Jugoslava, na što je on rekao 'nijedan'.

- U principu igra je takva, dio taktike, ovo je kviz u kome je taktika jedan od osnovnih dijelova - rekao je Jugoslav na šta mu je Kojo odvratio kako postoji nešto što se zove viteštvo.

'SUPERPOTJERA' Krešo obećao natjecateljici da će joj obnoviti fasadu, a Kotiga je viknuo: Imam ja dosta za raditi!

- Jel vam malo neugodno? - upitao je natjecatelja, a on je rekao da nema razloga da mu bude.

- Zašto bi mi bilo, to je dio igre, tako ja to razumijem - dodao je.

IZAZOVNIH 25 PITANJA Imamo novi kviz znanja za vas! Jeste li među rijetkima koji će znati odgovore na sva pitanja?

- Meni je neugodno - rekao je Kojo pa se obratio Vladimiru za kraj.

- Nijedan netočan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat poslije ovog kviza - objasnio je.

- Sa 22 točna odgovora i nijednim netočnim vi ste moralni pobjednik. Vi ste primjer mladim ljudima kako treba raditi i učiti  - dodao je pa mu poručio da je najslabija karika ali da mu je sramota što mu to uopće mora reći.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedji777 12.04.2023.

    koga briga.

  • Mr. Pickles 12.04.2023.

    Ova dva taktiziraju kao njihov najveći sportaš 😝

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 12.04.2023.

    Nikola Kojo-dobar lik i jos bolji glumac!Ovima sto se ne svidjaju vijesti iz Srbije porucujem nek ne citaju portale i nek se zatvore u svoje male Hrvatske domove i nek budu sami sa sobom bez interneta.Odite si kupiti novine!Mene zanima sta se događa u srbiji i svaka cast 24h sto nam dijeli vijesti iz regiona!!!Samo dalje tako!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare