To je to što me zanima!

Najstarija sestra Kardashian otkrila zavidnu figuru u bikiniju

Kourtney je uvijek bila poznata kao najmirnija sestra, a u zadnje vrijeme privlači pažnju medija svojom vezom s Travisom Barkerom. Često pokazuje isklesanu figuru, a obožavatelje je oduševila bikinijem
Vidi originalni članak

Kourtney Kardashian (41) objavila je niz fotografija u bikiniju na svom Instagram profilu iz toplih krajeva i potpuno oduševila pratitelje. 

- La romántica - napisala je u opisu fotografija na španjolskom za romantiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kourtney dobiva najmanje pažnje za svoj izgled od ostalih sestara Kardashian-Jenner, ali ponosno pokazuje isklesanu figuru u kupaćem kostimu u kojem uživa na odmoru u Meksiku.

- Vidi se da jednostavno živiš svojim najboljim mogućim životom. Boginjo! - napisala joj je jedna od pratiteljica u komentare.

Kourtney je u vezi s bubnjarom benda Blink-182, Travisom Barkerom (46) koji nije na fotografijama s njom, ali obožavatelji pretpostavljaju da se zaručnici zajedno odmaraju.

Kourtney i Travis nedavno su se zaručili među stotinama ruža na plaži, pa je jasno da je plaža jedno od najdražih mjesta na kojima Kardashianka voli provoditi slobodno vrijeme.

ZARUČILI SU SE, A LJUBAV CVJETA Kardashianka se zabavljala s dečkom na svadbi, a on pred svima najavio: 'Mi smo idući!'

Kourtney se na svom Instagramu koncertira na savjete za 'bolji i ljepši život' koji je i glavna misao vodilja njezine lifestyle stranice Poosh.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Rafo 24.11.2021.

    Dobar kostimić...

  • 24.11.2021.

    Najmanji postotak plastike u njoj od svih sestara. Za sada.

  • Demetra ⚜_1 24.11.2021.

    Jedina od njih koja je prirodna, a ne plastična. I koja ima bijelca za dečka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare