Show

Komentari 11

Najstarija sestra Kardashian otkrila zavidnu figuru u bikiniju

Najstarija sestra Kardashian otkrila zavidnu figuru u bikiniju

Kourtney je uvijek bila poznata kao najmirnija sestra, a u zadnje vrijeme privlači pažnju medija svojom vezom s Travisom Barkerom. Često pokazuje isklesanu figuru, a obožavatelje je oduševila bikinijem

Kourtney Kardashian (41) objavila je niz fotografija u bikiniju na svom Instagram profilu iz toplih krajeva i potpuno oduševila pratitelje. 

- La romántica - napisala je u opisu fotografija na španjolskom za romantiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kourtney dobiva najmanje pažnje za svoj izgled od ostalih sestara Kardashian-Jenner, ali ponosno pokazuje isklesanu figuru u kupaćem kostimu u kojem uživa na odmoru u Meksiku.

- Vidi se da jednostavno živiš svojim najboljim mogućim životom. Boginjo! - napisala joj je jedna od pratiteljica u komentare.

Kourtney je u vezi s bubnjarom benda Blink-182, Travisom Barkerom (46) koji nije na fotografijama s njom, ali obožavatelji pretpostavljaju da se zaručnici zajedno odmaraju.

Kourtney i Travis nedavno su se zaručili među stotinama ruža na plaži, pa je jasno da je plaža jedno od najdražih mjesta na kojima Kardashianka voli provoditi slobodno vrijeme.

Kourtney se na svom Instagramu koncertira na savjete za 'bolji i ljepši život' koji je i glavna misao vodilja njezine lifestyle stranice Poosh.

Najčitaniji članci