To je to što me zanima!

Najtužnija princeza nakon dugo vremena pojavila se u javnosti

Ovo je prvi put da je Charlene nazočila ovakvom događaju otkako su mediji u studenom 2021. izvijestili da je 'zamalo umrla' u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila ekstremnu količinu kilograma
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka (44) prvi put se pojavila u javnosti nakon nekoliko mjeseci borbe s teškom bolešću zbog koje je bila na operacijama u Južnoj Africi. 'Najtužnija princeza svijeta' prethodnih mjeseci se liječila u Švicarskoj od emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisustvovala je Monaco E-Prixu sa svojim suprugom, princom Albertom II (64), i njihovim sedmogodišnjim blizancima, princezom Gabriellom i princom Jacquesom, prenosi Page Six.

Sudjelovala je u dodjeli trofeja nakon utrke Formule E, a kamere su uhvatile trenutak kada je Charlene zagrlila svoju kćer.

Ovo je prvi put da je Charlene nazočila ovakvom događaju otkako su mediji u studenom 2021. izvijestili da je 'zamalo umrla' u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila ekstremnu količinu kilograma.

SLAVI SEDMI ROĐENDAN Objavljenje nove fotke princeze Charlotte. Sliči li vam više na tatu Williama ili mamu Kate?

Podsjećamo, nakon povratka iz psihijatrijske ustanove princeza Charlene na svom Instagram profilu čestitala je svima Uskrs i podijelila fotografije s obitelji. Pozirala je s princom Albertom i djecom. Vratila se u Monako u ožujku nakon četveromjesečnog boravka u švicarskoj klinici gdje je bila na liječenju zbog 'emocionalne i fizičke iscrpljenosti'.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare