Show

Komentari 10

Objavljenje nove fotke princeze Charlotte. Sliči li vam više na tatu Williama ili mamu Kate?

Objavljenje nove fotke princeze Charlotte. Sliči li vam više na tatu Williama ili mamu Kate?

Princeza nasmiješena pozira u polju zvončića u blizini obiteljske kuće na selu, a budući da je ponedjeljak državni praznik u Ujedinjenom Kraljevstvu, Charlotte ima slobodan dan u školi kako bi nastavila proslavu

Vojvotkinja Kate Middleton (40) i princ William (39) objavili su nove fotografije princeze Charlotte povodom njenog rođendana. Princeza danas slavi sedmi rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa zadovoljstvom mogu podijeliti tri nove fotografije princeze Charlotte uoči njenog sutrašnjeg sedmog rođendana - napisao je par u priopćenju u nedjelju.

Slatke portrete ovog je vikenda u Norfolku snimila Kate, koja je upravo u petak s Williamom proslavila 11. godišnjicu braka. Charlotte na fotografijama podsjeća na svog tatu Williama i nasmiješena pozira u polju zvončića u blizini obiteljske kuće na selu.

Na jednoj fotografiji grli novog psa Cambridgeovih. William i Kate prošle jeseni su udomili koker španijela iz legla koje je uzgojio Katein brat James Middleton nakon smrti njihovog voljenog psa Lupa, piše People.

Budući da je ponedjeljak državni praznik u Ujedinjenom Kraljevstvu, Charlotte ima slobodan dan u školi kako bi nastavila proslavu. Princeza i njen stariji brat princ George (8) pohađaju privatnu školu Thomas's Battersea u Londonu koja vrijedi oko 200 tisuća kuna godišnje.