To je to što me zanima!

Najtužnija princeza opet otišla od obitelji pa se zbližila s bivšim zaručnikom Naomi Campbell

Princeza Charlene deset mjeseci nije bila s obitelji jer je zbog zdravstvenih problema ostala u Južnoafričkoj Republici, a dugo se šuška o problemima u njenom braku s princom Albertom
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka (43) zbližila se na liječenju s bivšim zaručnikom manekenke Naomi Campbell (51), milijarderom Vladimirom Doroninom (59), a on joj navodno pomaže prebroditi i bračnu krizu sa suprugom, princom Albertom (63). Princeza se liječi u ustanovi izvan Monaka, a glasine o bračnim problemima sve su jače.

- Sad kad smo spasili Britney, možemo li se fokusirati na spašavanje princeze Charlene? - upitao je jedan korisnik Twittera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Charlene i Vladimir su u kontaktu i puno vremena provode zajedno - rekao je izvor za The Sun, pa dodao da se čini da je u njemu pronašla oslonac tijekom teških vremena.

Iako su mnogi zabrinuti za princezu, princ Albert tvrdi da je sve u najboljem redu i da je princeza shvatila da joj je potrebna pomoć. Zanijekao je bračne probleme, ali korisnici društvenih mreža nisu uvjereni u njegove riječi.

Charlene više nema prepoznatljivu plavu frizuru, a djecu je vidjela na kratko, te potom ponovno otišla na liječenje.

Princeza Charlene, bivša plivačka olimpijka, prekinula je svoje javne dužnosti dok se ne oporavi na tajnoj lokaciji nakon povratka u Monako iz domovine Južnoafričke Republike ranije ovaj mjesec pošto je u inozemstvu provela nekoliko mjeseci.

CHARLENE JE U ZATVORENOJ USTANOVI Princ ju je poslao na liječenje, a djeca 'najtužnije princeze' joj pišu: Mamice, fališ nam jako...

Njezino dvoje male djece, blizanci Gabriella i Jacques (6) poručili su joj u petak crtežima da im nedostaje, tijekom proslave nacionalnog praznika kneževine koju su pratili s balkona palače.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cherylin 23.11.2021.

    "Đe ga nađe"

  • 23.11.2021.

    Niko joj nije kriv ! Samo djecu žalim jer djeca ne biraju.

  • 23.11.2021.

    A neka, i treba ovom liku tako... Hteo je mladu, zgodnu i lepu, sada plaća cenu i ćuti. Samo što i ona više nema neke atraktivnosti, bude da je njena glava stvarno u nekom svom svetu... Sreća joj pa nije arapska princeza..

Komentiraj...
Vidi sve komentare