To je to što me zanima!

Najvatrenije izdanje: Bačićka je skinula hlače i pokazala trag...

Društvene mreže u sekundi su 'eksplodirale'. I dok neki pišu kako im je sada srpanj najdraži mjesec u godini, drugi komentiraju kako je njezino ponašanje vulgarno i prosto
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (35) ne prestaje zavoditi pratitelje na društvenim mrežama. Danima unazad objavljuje fotografije sa snimanja za novi kalendar, a posljednja fotografija nadmašila je ostale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put pokazala je kako izgleda kalendarska stranica za srpanj, a sudeći po komentarima, bit će itekako vruće. Naime, Lile je pozirala u gornjem dijelu kupaćeg kostima, ali bez gaćica. Dobro, imala je traperice koje je skinula do pola stražnjice. Doslovno. 

Društvene mreže u sekundi su 'eksplodirale'. I dok neki pišu kako im je sada srpanj najdraži mjesec u godini, drugi komentiraju kako je njezino ponašanje vulgarno i prosto. 

O IDEALNOM MUŠKARCU Bačić otkrila: 'Privlače me stav i muškost, mora imati ono nešto'

- Ovo je najbolja guza na Balkanu. Uuuuuuu što je ovo? Nije mi dobro. Kakav si ti uzor mladima - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Početkom mjeseca Lidija je najavila kako uskoro u prodaju dolazi njezin kalendar za 2021. godinu. Tu je vijest obznanila uz fotografije na kojima je samo u gaćicama i jakni, ispod koje ne nosi grudnjak. 

Lidiju inače na Instagramu prati preko 300.000 ljudi, a ona ih redovito 'časti' provokativnim fotografijama.

- Instagram je lažna slika ljudi. Ja još bolje izgledam uživo, snimim često i video uz fotku da bude jasno kako ne obrađujem slike jer to mrzim i nije mi jasno kako netko sebe obradi tako pretjerano, a uživo je bez veze. Srećom, ja uživo dobijem još više pohvala nego na slikama koje nikada ne obrađujem za Instagram - rekla je pjevačica za Jutarnji list.

 

Idi na 24sata

Komentari 260

  • _Varešak_ 08.01.2021.

    Skinula hlače i pokazala zaobljene obraze.

  • Iskrena mala 23.12.2020.

    a jel svoj kalendar dijeli i familiji za Božić?

  • 22.12.2020.

    Ma nema se tu sta vise komentirati... Sve već viđeno. Ona sve ofucanija sa svakom novom slikom dotice dno ispod dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare