To je to što me zanima!

Nakon 21 godine upoznao je kćer: Nikad ništa nije tražila

Liam Gallagher ima i petogodišnju kćer Gemmu s kojom, kako tvrdi, nema nikakav odnos, a s njezinom majkom, novinarkom Lizom Ghorbani je imao aferu tijekom drugog braka s pjevačicom Nicole Appleton
Vidi originalni članak

Dobro joj ide u životu. Nikad mi se nije javila prije da se želi sresti sa mnom, ispričao je glazbenik Liam Gallagher (45) za Daily Mirror. Bivši član grupe Oasis se napokon upoznao, kako tvrdi, po pravo sa svojom kćeri, manekenkom Molly (21) koju je dobio s pjevačicom Lisom Moorish (46) s kojom je imao aferu 1997. dok je bio u braku s glumicom Patsy Kensit (50).

Molly je došla na Liamov koncert koji je u srijedu imao na Olimpijskom stadionu u Londonu, a pjevao je prije benda Rolling Stones. Glazbenik se pohvalio na društvenoj mreži fotografijom sa sinovima Lennonom (18) i Geneom (16) te kćeri za koju je nedavno rekao kako nije stigao upoznati ju. 

SA SINOVIMA JE DOBAR Gallagher nije nikada upoznao dvije kćeri: 'Ne zanimaju me...'

- Želim i Molly i njezinoj majci samo dobro. Ako nešto trebaju, neka samo viču - istaknuo je Liam. Dok on nije žurio sa upoznavanjem svoje kćeri, njegov brat, glazbenik Noel Gallagher (50) družio se s nećakinjom. Time se pohvalila Mollyina majka Lisa na društvenoj mreži, a i požalila se kako je laž da je imala aferu s oženjenim muškarcem. 

- Odje*ite svi. Pokušajte govoriti istinu o cijeloj situaciji. Moja kći je rezultat dvogodišnje veze s njezinim tatom koja je počela prije nego što se oženio. Ali znate što? Bilo je to prije puno vremena i svi smo nastavili s životom otada - ispričala je pjevačica. Liam s prvom suprugom Patsy ima sina Lennona, a par se razveo 2000., nakon tri godine braka. 

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Glazbenik se na Valentinovo 2008. oženio voditeljicom i pjevačicom Nicole Marie Appleton (43) i imaju sina Genea. Tijekom braka s njom imao je aferu s novinarkom Lizom Ghorbani i dobili su kćer Gemmu (5) s kojom, kako kaže Liam, nema nikakav odnos.

IMA NADE Liam kaže da će Oasis svirati kada se on i brat Noel pomire

Gallagher se od Nicole razveo 2014., a trenutačno je u vezi sa svojom osobnom asistenticom Debbie Gwyther (35) i preselio se k svojoj majci u Irsku. Liam kaže kako je Debbie njegova spasiteljica i pomaže mu da se vrati glazbi. 

NIJE ODUŠEVLJEN Liam Gallagher bi radije jeo izmet nego išao na koncert U2

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 25.05.2018.

    uvijek neki problemi s tim članovima oasisa

  • SamoJako555 25.05.2018.

    Ovaj je krkao di je stigo ...

  • Tigar 74 25.05.2018.

    Ne mogu razumit kakvi su to (ne)ljudi, koji znaju da imaju dijete i nikad ne osjete želju ni potrebu da vide to dijete, da na bilo koji način sudjeluju u njegovom životu.. Takvi tipovi ne mogu ni za okolinu biti dobri. Kratko i jasno:ljudski šljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare