To je to što me zanima!

Nakon 60 godina otvorila dušu: Navodno je ljubila Kennedyja, a otkriva detalje njihovog odnosa

Navodna ljubavnica bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja odlučila je progovoriti o njihovoj četverogodišnjoj ljubavnoj aferi, dok je ona bila u svojim dvadesetima
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik John F. Kennedy bio je poznat po dobro poznatim ljubavnim aferama koje iako ih je pokušavao sakriti. John je navodno varao suprugu Jackie Kennedy i s osobljem Bijele kuće, a njegova najpoznatija navodna ljubavnica bila je ikona Marlyn Monroe

Jedna od njegovih navodnih ljubavnica odlučila se ispričati svoju priču nakon više od 60 godina, za Air Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Diana de Vegh (83) tvrdi da je Kennedyja upoznala 1958. u plesnoj dvorani u Bostonu, kad je ona imala samo 20 godina, a on 41.

- Senator je stajao preko stola. I gledao ravno u mene. 'O, Bože, ne daj da pocrvenim', molila sam se. Nije upalilo, naravno. - prepričala je njihov prvi susret. Kako kaže, predsjednik joj je rekao da napravi mjesta, kako bi umorni starac mogao sjesti pored lijepe djevojke.

Diana tvrdi da je njihova veza trajala četiri godine, a Kennedy je odlučio prestati se viđati s njom kad je saznao da je njezin otac njegov savjetnik za političke poslove. 

USLIJED MISTERIOZNIH CILJANIH NAPADA Na mjesto veleposlanice u Beču stiže Kennedyjeva udovica

Nakon prekida Diana se odselila u Pariz, gdje je nakon godinu dana na televiziji vidjela vijest o atentatu koja ju je šokirala. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 02.09.2021.

    Kennedy je bio dibar predsjednik imao je puno ljubavnica 

  • Eksterni 02.09.2021.

    Cini se da nije poznat samo po ljubavnim aferama, nego su mu sve do jedne upitnog psihickog statusa. Valjda mu je to bilo napeto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare