To je to što me zanima!

Nakon Batmana i Supermana na kino ekrane dolazi Aquaman

Jedan od popularnijih heroja iz svijeta Batmana i Supermana, Aquaman, je za mnoge poput Wolverinea. Moćan, snažan, surov i nadasve bez ikakve zadrške prema ičemu
Vidi originalni članak

Kako smo ove godine već dobili i film o Batmanu i Supermanu, a ovog ljeta smo uživali i u pogledu na svijet iz perspektive kriminalaca, došlo je i vrijeme da dobijemo i filmove s ostalim herojima iz tzv. 'DC Extended Universe'.

Kako smo već najavljivali, The Flash, Cyborg, i Aquaman pojavit će se u filmu 'Justice League', tj. u njegovom prvom dijelu. No nakon toga, svaki od tih heroja odlazi u svoju franšizu, odnosno u svoj samostalan film.

Redatelj 'Prizivanja' i 'Brzih i žestokih 7', James Wan, režira film po scenariju Willa Bealla. Jason Momoa reprizira ulogu koju ćemo vidjeti u 'Justice League', a pridružuju mu se Amber Heard i Willem Dafoe. Film u kina, po trenutačnim planovima, dolazi krajem srpnja 2018. godine., a snimanje kreće naredne godine u Australiji.

Prije nego što dobijemo prilike vidjeti prvi foršpan iz 'Aquamana' moći ćemo pogledati 'Wonder Woman' početkom lipnja 2017. godine, a krajem studenog iste godine dolazi 'Justice League'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Simon Phoenix 14.09.2016.

    A za dvije godine dolazi Šugaman

  • serpentine 12.09.2016.

    Ovo ce bit melem za oci.hehe. :))

  • 12.09.2016.

    Po opisu me podsjetio na jednog političara..velikog ljubitelja fontana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare